Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstavljen Goran Kušec

Osječki "doktor za kulenove" SDP-ov adut za gradonačelnika

Goran Kušec SDP-ov je kandidat za gradonačelnika Osijeka
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/2
12.02.2021.
u 14:34

- Osječanima nudim sigurnost i suradnju, nudim novu vrstu politike, koja uključuje i savjetuje se s građanima - poručio je Kušec

Goran Kušec SDP-ov je kandidat za gradonačelnika Osijeka. Nije ranije bio politički aktivan, a najavljen je kao sveučilišni profesor, glazbenik, sportaš, učitelj skijanja, Kohortaš i "doktor za kulenove".

- Što se političkog iskustva tiče, izreka kaže: "Politika je preozbiljna stvar da bi se prepustila političarima". Osječanima nudim sigurnost i suradnju, nudim novu vrstu politike, koja uključuje i savjetuje se s građanima. Važne su mi ideje, a ne ideologija. U budućnosti Osijek vidim kao regionalni, tehnološki i kulturni centar. Okupit ću tim suradnika koje će krasiti stručnost, poštenje i optimizam. Jednom je netko rekao da je od Osijeka do Zagreba 260 kilometara, a od Zagreba do Osijeka 2600. To se svakako mora promijeniti, iako naše probleme ne može riješiti ni Zagreb, ni Bruxelles, mi sami moramo uzeti uzde našeg napretka u svoje ruke – poručio je Kušec.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije