Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dosadne krvopije
Povratak na članak

Osječani i ove godine na udaru komaraca: Ubijaju nas, ne možemo otvoriti oči od njih!

Još veći problem s komarcima imaju stanovnici okolnih općina gdje se oni uopće ne tretiraju

Komentari 6

Avatar neidemdalje
neidemdalje
14:00 12.06.2019.

vežite ove iz zzjz 5 minuta u parku pa će se sutra tretirati komarci i sa f-16... ako ih krstičević uspije nabaviti

VL
OS
oszg
15:01 12.06.2019.

pazite izgovora dogradonačelnika okolna naselja nista nerade , pa podsjetio bih dogradonačelnika da su povećali komunalnu naknadu a jedan od razloga je bila i tretiranje komaraca međutim od toga ništa , drugo kao i inače mi lijecimo posljedicu tj. tretiramo ih sada a ne na početku sezone. pa onda tradicionalno prebacivanje loptice na zavod za javno zdravstvo pa im krivo sve međutim prava istina je nesposobnost i krađa koja godinama caruje u gradskom poglavarstvu i njihovim satelitima

VL
PO
Popluhar
14:07 12.06.2019.

Metoda čovjeka - mete u XXI. stoljeću!? Ha ha... Vas bi trebalo stavit ko mete na gradski trg pa da vidimo...

VL
Avatar Francek007
Francek007
14:28 12.06.2019.

Kako funckionira Hr. država,. Gradonačelnik koji je bolestan ne donosi odluke a dogradonačelnici nemaju onu stvar da budem fin da donesu odluku i plate tretiranje iz zraka. Zašto pa zato što je hr država zabranila po preporuci EU da see takvo tretiranje radi iz zrakoplova. Sve bi ja to razumio da prije par godine po isto takoj situaciji Vrkić donosi samostalno odluku i radi se avio tretiranje. No naši do gradonačelnici to ne žele. Narode vi samo možete pušiti ovaj dim iz automobila sa kojim oni to trenutno bez uspješno rade.

VL
DU
Deleted user
14:55 12.06.2019.

Preksinoć sam otvorila prozore i ukljlučila onu tabletu. Pred spavanje pogledam gore, a ono puno komaraca. Onda sam ih zaprašia Raidom i skoro se ugušila. Jučer sam kupila onu mrežicu u Spaaru i noćas spavala kao čovjek.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.