Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOLAZAK BLAGDANA

U Osijeku božićni tramvaj ponovno otvara vrata blagdanskog ugođaja

Božićna bajka
Foto: Promo
1/3
27.11.2017.
u 11:05

Gradski prijevoz putnika d.o.o. danas je sedmi put zaredom otvorio vrata svoje „Božićne bajke u osječkom tramvaju“. Riječ je o iznimno posjećenoj manifestaciji koja tradicionalno razveseljava velik broj djece u gradu i cijeloj regiji.

 

Gradski prijevoz putnika d.o.o. danas je sedmi put zaredom otvorio vrata svoje „Božićne bajke u osječkom tramvaju“. Riječ je o iznimno posjećenoj manifestaciji koja tradicionalno razveseljava velik broj djece u gradu i cijeloj regiji.

Božićna bajka u osječkom tramvaju najveće je dječje događanje u ovom dijelu Hrvatske koje tradicionalno razveseljava iznimno velik broj djece, kako iz Osijeka tako i iz cijele regije. Osnovni cilj projekta jest uključiti što više djece vrtićke i školske dobi do 4. razreda osnovne škole u manifestaciju te im tako kroz zabavni sadržaj u blagdansko vrijeme omogućiti da se upoznaju s ovom vrstom prijevoza i ujedno se educiraju o tramvaju kao ekološki najprihvatljivijem načinu prijevoza“, rekla je voditeljica službe marketinga GPP-a, Sanja Mršo.

GPP je gradska tvrtka koja kontinuirano ističe spremnost i želju da svojim projektima doda i humanitarnu notu. Zbog toga su i ove godine djeca iz SOS dječjeg sela prva koja će se razveseliti vožnjom ovim prekrasno uređenim tramvajem. Naša djeca od samog početka rado sudjeluju u manifestaciji „Božićna bajka u osječkom tramvaju“, a posebno se raduju interaktivnom sadržaju koji se u tramvaju odvija putem dječje božićne predstave, koja je uvijek edukativnog karaktera i vrlo zabavna“, izjavio je Direktor SOS dječjeg sela Ladimirevci, Zoran Relić.

Osječki božićni tramvaj vozit će svaki dan od 27. studenog do 31. prosinca 2017. godine. Prijepodnevne vožnje rezervirane su za organizirane skupine djece iz dječjih vrtića i škola, dok su popodnevne vožnje od 16 do 19 sati slobodne za sve koji samostalno dolaze na vožnju božićnim tramvajem.

Polazno je stajalište božićnog tramvaja na Trgu A. Starčevića, a karte se mogu kupiti u GPP-ovoj Čarobnoj kućici, koja je smještena uz samo stajalište. S obzirom na to da je broj mjesta u tramvaju ograničen, rezervacije su i ove godine obvezne. Svoje mjesto u tramvaju radnim danom možete rezervirati telefonom od 8 do 14 sati, na brojevima telefona: 031/228 351 i 031/228 303 ili to možete obaviti osobno u Čarobnoj kućici, svaki dan od 16 do 19 sati.

Cijena karte nije se ni ove godine mijenjala i iznosi 25 kn, a uključuje vožnju božićnim tramvajem, predstavu za djecu i dar Djeda Božićnjaka.

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije