Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐIMURJE

Osiguravatelj pronevjerio 45.000 kuna i lažirao bonuse

novac
Ilustracija: Davor Puklavec/PIXSELL
14.07.2014.
u 17:13

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je podiglo pred Općinskim sudom optužnicu protiv 32-godišnjaka zbog pronevjere i krivotvorenja službene ili poslovne isprave.

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je podiglo pred Općinskim sudom optužnicu protiv 32-godišnjaka zbog pronevjere i krivotvorenja službene ili poslovne isprave.

Tereti ga se da je od veljače 2010. do svibnja 2012. godine kao sklapao police osiguranja od automobilske odgovornosti, a skupljeni novac zadržavao je za sebe, okoristivši se za više od 45.000 kuna. Sklopio je i veći broj polica osiguranja od automobilske odgovornosti u kojima je osiguranicima priznavao pravo na 50 posto bonusa, iako za to nisu imali uvjete. Time im je omogućio niži iznos premije za plaćanje osiguranja.

>> Pokrenuta istraga protiv sindikalca zbog pronevjere 109.000 kuna

Ključne riječi

Komentara 2

JU
jujo
19:12 16.07.2014.

Napisite nam ime i prezime i odakle je. Taj ime jos vise iza sebe treba ga kontrolirati.

MI
Mirnadob
17:55 14.07.2014.

Postenje,Moral,i Savijest,toga vise nigdje nema,pa niti medju onima koji se izjasnjavaju kao "krscani"to je samo etiketa! Po plodovima njihovima cete prepoznat (prave) krscane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije