Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tomislav karamarko:

"Osam su se godina pripremali za vlast i donijeli čisti promašaj"

tomislav karamarko (1)
Ivica Galović/PIXSELL
29.08.2012.
u 20:53

Vlada se mahom sastoji od nesposobnih ministara bez iskustva, nisu uspjeli zaustaviti niti jedan negativni trend, porezi su im imperijalistički, kaže Karamarko

– Opća politička situacija u državi nije dobra. Uzrokovana je lošom gospodarskom situacijom, ali i neinventivnošću i neradom Vlade, koja se mahom sastoji od nesposobnih ministara bez ikakvog iskustva. Osam su se godina pripremali za vlast i pogledajte što su donijeli, čisti promašaj. Nisu uspjeli zaustaviti niti jedan negativni trend, pad BDP-a je dva posto, ali oni o tome ne pričaju. Valjda se ne usude. Srednje poduzetništvo 'ubijaju' porezima. Porezi su im imperijalistički. HDZ odgovara na ta pitanja, iako nas optužuju da se ne bavimo gospodarstvom, što je, naravno, obrtanje teza. Potrebno je reći da se HDZ bavi prošlošću zato da bi se pokrio njihov nerad, treba pričati o HDZ- ovom gospodarskom programu, da se ne priča o njihovom aktualnom gospodarskom programu, koji je zapravo u fokusu interesa svih nas – poručio je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u Karlovcu gdje je obišao Muzej Domovinskog rata na Turnju, Poduzetničku zonu u Logorištu i Obrtnički sajam na karlovačkim Danima piva.

Tijekom boravka u Karlovcu osvrnuo se i na aferu aktualnog načelnika PU Karlovačke Josipa Ćelića, koji je postao predmetom interne istrage zbog milijunske imovine koju posjeduje. Iako je Ćelić postao načelnikom u vrijeme kada je Karamarko bio ministar, nije se mogao sjetiti njegova imena.

– Jedan je od onih koji je bio načelnik dok sam ja bio ministar. Vratio se devedesetih godina iz Njemačke kao mlad čovjek i priključio se hrvatskoj specijalnoj policiji. Ima impozantan ratni put. Bio je dobar i korektan načelnik. Ne znam u čemu je problem, je li loše biti Karamarkov čovjek. On nije Karamarkov čovjek, on je stručan čovjek, policajac, koji je izučio zanat, počeo kao ratnik, a završio na vrlo visokoj poziciji kao načelnik policijske uprave. Mi smo na takva mjesta regrutirali stručne ljude. Ovi regrutiraju stranačke podobne, drugove iz komitetskih hodnika i to se već odražava na rad policije – dodao je Karamarko. Komentirao je i aktualnu situaciju u zagrebačkom HDZ- u.

– Gospodin Golem čini se nema podršku svoje baze. Sutra ćemo sjesti sa svima njima i to raščistiti. Hoće li doći do izbora novog predsjednika, ne mogu reći, ali sve su opcije moguće. Otvoreni smo, ne želimo prikrivati nesporazume u našim redovima – rekao je prvi čovjek HDZ-a.

O mogućim kandidatima za gradonačelnika Zagreba, ali i drugih većih hrvatskih gradova nije želio zasad govoriti.

Ključne riječi

Komentara 44

BU
bubi400
21:31 29.08.2012.

windFucker---prije minutu sam ti dao minus samo da se uvjerim dali brojač dobro radi radi dpbio si tri plusa umjesto jednog minusa a i tata-bi-sine da sam mu plus nije dobio ni plus ni muinus a inače ovaj članak ne komentiram jer jer sam pročitao da Karamarko nezna ime Josipu zanimljivo a zna da je doša devedeseti možda je doša i prije koliko sam ja upoznat došao je i prije devedeseti...

BU
bubi400
21:38 29.08.2012.

Nažalost ni u ovom interviju nije rečeno ništa kako dalje šta nudimo ili nije dobio šalabahter da zna šta bi on učinio kao premijer ništa ni od tebe a ni od ovih samo nova opcija desnog centra može popraviti situaciju a to će se desiti uskoro i to na ovim lokalnim izborima ...

Avatar WindFucker
WindFucker
21:16 29.08.2012.

Nažalost, Karamarko je potpuno u pravu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije