Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hvalevrijedna akcija

Organizatori pub kvizova u humanitarnoj akciji za pomoć stradalima u potresu

Petrinja: Atmosfera u gradu za vrijeme sanacije od potresa
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
20.01.2021.
u 06:52

U sklopu akcije održat ćemo online pub kvizove i skupljati dobrovoljne priloge za pomoć obiteljima stradalima u potresu, kažu organizatori

Organizatori pub kvizova iz cijele Hrvatske udružili su se u humanitarnu inicijativu HUMANITARNI SERIJAL ZNANJA - Znanje je (po)moć s ciljem pomoći stradalima u potresu koji je pogodio Sisačko–moslavačku županiju.

- U sklopu akcije održat ćemo online pub kvizove i skupljati dobrovoljne priloge za pomoć obiteljima stradalima u potresu. Zauzvrat ljudima pružamo priliku da igrajući se s nama nakratko zaborave na ne baš lijepe vijesti koje nas okružuju - poručuju organizatori. Pub kvizovi održavat će se dva puta tjedno. Organizatori pozivaju natjecatelje da umjesto kotizacije za sudjelovanje u kvizu uplate dobrovoljnu donaciju na humanitarni račun otvoren u ove svrhe.

- Broj obitelji na koje će pomoć biti uplaćena ovisi o iznosu prikupljenih donacija. Nakon svakog kviza objavit ćemo točan iznos prikupljen u ove svrhe, a svi vi imat ćete priliku i saznati krajnjeg korisnika, osobu kojoj ćete pomoći uljepšati svakodnevicu - kažu organizatori. Više o svemu možete saznati na Facebook stranici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije