Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Orepićev poučak: S malo riječi puno se toga može reći i promijeniti

Zvono na alarm Mostu već zvoni jer su i stare birače počeli gubiti, na što ih upozoravaju ankete po kojima ih je Živi zid već pretekao

Komentari 11

AN
Antiflašist
18:34 16.12.2017.

Kad novinarka kaze 's malo rijeci' jel to ono kad je orepic kao ministar unutarnjih poslova pozvao raju na ulicu? nakon te izjave trebalo ga je odmah u zatvor, istog trena, ali mi nismo drzava pa se to nije niti ce se dogoditi.

VL
DO
DonQuijote
20:47 16.12.2017.

Neš ti velike štete. Oficirčina na egotripu, ministar koji poziva narod na ulicu kada ga se smjeni. Nesposobnjaković koji za svoju nesposobnost okrivljuje sve druge

VL
DU
Deleted user
19:02 16.12.2017.

Orepić je beznačajan lik koji je na krilima popularnosti gosp.Petrova ušao u top politiku. Mogu razumjeti zašto je to tako bilo. Tj. mogu razumjeti gosp.Petrova. Ali sad praviti od gosp.Orepića neku misaonu figuru jest potpuni promašaj ove novinarke. Za Most je super što su ga se riješili. Kamo sreće da ode i Šprlje. Mostu treba redizajn, kadrovski i programski. Što to prije shvate to bolje. Stranke nema bez ideologije. Govoriti da nas ideologija ne zanima jest promašaj. U RH nema stranke pravih demokršćana i ne razumijem zašto se ne profilirati na takav način. Ovako će prije ili poslije postati nešto kao 365 tj. jedno veliko ništa. I za kraj aktivizam je ono što birači honoriraju! Tako uz nove programe i nove ljude, zašto ne pokazati demokršćanski aktivizam. Zašto ne na primjeru Istambulske konvencije?

VL
Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
22:05 16.12.2017.

Zastavnik Orepić je zaštitio Ostojićev zločin (svastiku na Piljudu) i time stekao vječne simpatije jugokomunista kakva je ova kolumnistica i odbojnost ostalih. Njegov odlazak je bio nužnost, i za njega i za Most.

VL
DU
Deleted user
08:57 17.12.2017.

na što aludirate poštovana novinarko kad velite da su mostovci destruktivni??na to što traže stanke od 10 minuta?ovi koji nisu bili destruktivni zadnjih 25 godina su nas dotjerali na prosijački štap.neka tih destruktivaca!

VL
DU
Deleted user
19:00 16.12.2017.

a kaj bi večernji neg drukal za hdz. Orepić je počeo vrudati jer nema svoj čvrsti stav za razliku od MOSTA.

VL
MA
Machak
08:03 17.12.2017.

Živili HDZMOST trolovi!!!

VL
Avatar DŠ.....
DŠ.....
20:29 16.12.2017.

Orepić je bio jedini vladajući političar koji je javno govorio da je car gol. Udarao je po ustavnim sucima, Agrokoru, nije oklijevao otvoreno upozoravati na crne strane hrvatskoga društva. Poziv narodu da se osvijesti bio je vapaj čovjeka koji nijee želio prešutjeti da političke elite uništavaju hrvatske državljane i pozvao ih je da se osvijeste. Nemoguća misija, budući da su Rumunji za nas Svemirci, ali namjera mu je bila najbolja moguća. Orepić sigurno nije rekao zadnju riječ i to je dobro za Hrvatsku koja je puna neuvjerljivih političara sklonih najgorim kompromisima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.