Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mađarski projekt
Povratak na članak

Orbán ulaže milijardu eura kako bi podigao sasvim novi 'zeleni grad'

Za postavljanje energetske infrastrukture koja uključuje struju, grijanje i hlađenje odgovoran je E.ON. Riječ je, dakle, o “zelenom” poduzetništvu koje za cilj ima pretvaranje zapuštenog zemljišta u veliku ekološki prijateljsku poslovnu i stambenu zonu

Komentari 7

DI
Direkt
21:54 01.06.2019.

Orban gradi zeleni grad, Vučić Bg na vodi...mi? Ništa!

VL
BU
Bubalamala
08:16 02.06.2019.

Ni Orbanu ne cvjetaju ruže Njemačka je autoindustrija zaustavila već ugovorene investicije i to Daimler, BMW i AUDI ili su odustali ili smanjili produkciju jedino VW u Geru normalno funkcionira !

VL
KO
komar64
08:53 02.06.2019.

Orban legenda.

VL
HE
herojulice
12:55 01.06.2019.

Ne samo da smo glupi nego i nesposobni. Kada sami ne znamo voditi državu, ima li itko dovoljno visok IQ da prepiše gotove uspjele projekte od drugih ili nam rukovodstvo nije ni za to sposobno.

VL
DU
Deleted user
16:15 01.06.2019.

Koliko je fin. injekcija iż EU fondova? Orbanu pase kad EU daje novac, ali kad ga traze da nesto ispuni kao obavezu onda mu to ne pase. Dobro u tom projektu je to da Nijemci razvijaju svoju proizvodnju, a ne nekakvi Kinezi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.