Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba s depopulacijom
Povratak na članak

Orban smislio plan koji bi Mađarice trebao potaknuti da rađaju

Pristaše Orbanovog plana u sedam točaka, uključujući mađarskog veleposlanika u Vatikanu, pozdravili su njegovu demografsku politiku nazvavši je 'vizionarskom'

Komentari 5

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:00 20.02.2019.

Zna se koja ce manjina profitieati Haha

VL
Avatar willi66
willi66
15:12 20.02.2019.

najednostavniji nacin potaknuti radjanje je -njega u nju

VL
KB
kbr
14:47 20.02.2019.

mjere kao mjere, neke bi se možda mogle doraditi, no ono što je bitno je da se nešto pokušava. sretno mađarima. a mi kao da čekamo da mjere ili djeca same padnu s neba. da predložimo plenkiju jato roda?

VL
Avatar Asterix
Asterix
16:18 20.02.2019.

Glavno da je neka novinarka rekla da ne želi rađati za Orbana. Kako se može baviti tim poslom kad slabo shvaća. Inače mjere izgledaju prilično stimulativne i konkretne. Nitko neće rađati djecu radi novaca već će se lakše odlučiti ako ima nekakvu sigurnost.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.