Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDOSTACI ZAKONA
Povratak na članak

Orah : Novim ZOR-om otvaraju se širom vrata radu preko agencija

"Takvo zapošljavanje koristilo za smanjenje trajnih troškova zaposlenika na teret državnog proračuna i na štetu radnika"

Komentari 7

Avatar velika jabuka
velika jabuka
15:16 28.02.2014.

šteta što su političke analize u Hrvatskoj uvijek post festum, kad prođe baba s kolačima. sad imamo loš zakon o radu koji će mnoge unesrećiti i baciti u ralje centara za socijalnu skrb koji svojim restriktivnim mjerama fiksira siromaštvo korisnika umjesto da daje izlaz iz siromaštva.

VL
Avatar Matija Gubec
Matija Gubec
16:48 28.02.2014.

Bez ti pa ovo je stvarno HR. Pitanje tko stoji ita ORAHA ,jer odjednom anunimusima se prodaje tolika važnost. Ova gospođa koja govori o zakonu o radu do jučer nije ni znala da postoji, djelila je otkaze kod Auto Zubaka,, radnici se žalili i Zupaku prekipjelo , pa je zatim otišla na aerodrom i tamo pokušala se nametnuti i otišla i sad u ORAHA, e moja Hrvatska.

VL
ZD
zdepar
17:17 28.02.2014.

orah je koristan jedino kada se stuca, zato je čudan izbor imena i politike te grupe istomišljenika koji još uvijek ne znaju što da misle

VL
Avatar airbizz
airbizz
07:39 03.03.2014.

vlada novim zakonom o radu poručuje da će biti posla kad se građani zaposle preko agencija!?toliko se priča o konkurentnosti da smo ušli u eu-ukinute granice nema carine,pojeftinili hrvatski proizvodi u europi(?),ali nema ni zaštite hrvatske proizvodnje.sad bi se uveli posrednici u poslovanju koji će raditi besplatno(?)da se zadrži današnja cijena rada.vidljivi znaci korupcije i interesa u novom zor-u.ovo je slučaj za uskok.

VL
Avatar Neron
Neron
15:47 28.02.2014.

Jesam li ja nešto propustio - Orah je ona nova stranka koja za sada ne prelazi niti prag? Brate mili, Orah ovo, Orah ono: kao da su osvojili izbore pa je sad vrlo važno što oni misle!

VL
DU
Deleted user
16:42 28.02.2014.

ja mislim da bi bolje ime bilo ovoj stranci,,, kuruza,,,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.