Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rat frakcija BBB-a

Optužnica protiv Tunjića nije potvrđena

Marko Tunjić,pucnjava
Goran Stanzl/PIXSELL
14.05.2015.
u 20:22

Tunjića se tereti da je teško ranio dvojicu navijača

Optužnica protiv Marka Tunjića, kojeg se tereti za četiri pokušaja teškog ubojstva navijača suprotne frakcije Dinamovih navijača, nije potvrđena na zagrebačkom Županijskom sudu.

Naime, danas je održana sjednica optužnog vijeća na kojoj je Tunjićev branitelj Gordan Preglej tražio da se iz sudskog spisa izdvoje pojedini iskazi jer ih obrana smatra nezakonitima. Sutkinja Jasna Galešić odbila je taj prijedlog obrane, a kako obrana na takvu odluku suda ima pravo žalbe, spis će se preseliti na Vrhovni sud.

Nakon što Vrhovni sud odluči o žalbama obrane, ponovno će bi zakazana sjednica optužnog vijeća. Podsjetimo, Tunjića, koji pripada BBB Fan Clubu, tereti se da je 25. listopada prošle godine zapucao na članove suprotstavljene navijačke frakcije, odnosno članove Udruge navijača Dinama koji su bili u kombiju. Kombi je bio pun navijača, a ozljede opasne za život zadobile su dvije osobe.

>>Tunjić je navijaču pucao u glavu pa je nastavio rešetati njegove prijatelje

>>Navijače nakon obračuna zvao šef osiguranja Dinama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije