Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vježbe na povijesnom poligonu
Povratak na članak

Optužnica protiv Thaçija znači novi politički vrtlog za Srbiju i Kosovo, ali i cijeli Balkan

Na području na kojem se za prevlast natječu SAD, Rusija, Kina, Turska i pojedine arapske zemlje svi će pitati i o vanjskoj politici EU prema Kosovu i zašto se Haag ‘javio’ dok je predsjednik Kosova bio na putu za Washington

Komentari 4

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
23:35 29.06.2020.

Ostavite se ovih tema..Nista vi ne razumijete..To je viša politika za vas...Evo Bere I Plenkija. na TV...Muppet show...

VL
SI
sisavac
10:08 30.06.2020.

a nyt je objavio vijest da je poziv za sud zbog ratnih zločina dobio vučić, onak, velika stranica.... pa sad ako njima u americi u medijima to nije problem, tak objaviti, ostaviti vijest satima.... kakvo je poznavanje stanja stvari i odnosa kod tih novinara, je čudo jedno! i onda vjerujte medijima... pa da mi objave sliku sa mercedesom u dvorištu, ja im ne vjerujem! da mi objave stanje računa u banci, ja ne vjerujem!

VL
ME
megajupiter03
08:02 30.06.2020.

Ima tu još njih , koji treba da objasne kome su i po kojoj ceni , otišle stotine organa iz žute kuće ( Kušner , Klinton , mnogi turski političari , evropski , a treba pročešljati i srpske iz tog vremena ) .

VL
Avatar Idler
Idler
22:51 29.06.2020.

Pred koji den sem upraf i ja slično napisal dok se pisao o EU političarima !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.