Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA BUNDEKFEST
Povratak na članak

Optuženici niječu krivnju, obrane tvrde da optužnicu zastupa neovlašteni tužitelj

Prema optužnici, USKOK ih tereti za trgovanje utjecajem i zloporabu položaja jer su od listopada 2013. do siječnja 2014. omogućili da neke tvrtke mimo javnog natječaja dobiju organizaciju manifestacija kao što je Bundekfest.

Komentari 7

Avatar Peterančan
Peterančan
15:19 13.09.2018.

"... Da smo složni i čestiti davno bi imali državu. A bit će nje, rodit će se slobodna Hrvatska kad padne Berlinski zid i kad se budu rušila komunistička krvava carstva kao kule od karata. Nema ni jedne drzave da je nastala bez krvavih gaća. Vjerojatno ćemo se i mi morati pobiti za slobodu sa Srbima, a možda i sa Turcima. Teret rata morat ćemo podnijeti svi podjednako ... ... No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo državu, vidjet ćete kako tek naši kradu. Svak nas je stoljećima krao i potkradao, a najteže i najgore će biti kad nas naši budu krali te prodavali svjetskim jebivjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će biti najveće i nerješivo pitanje - kako nas tada spasiti od nas samih?" Ovo je proročanstvo 1977. napisao u jednom od svojih tekstova Bruno Bušić, hrvatski novinar, publicista i politički stradalnik na kojeg je 16. listopada 1978. godine izvršen atentat u Parizu od strane zloglasne UDBE, po naređenju jugoslavenskog komunističkog režima.

VL
RI
rightside
14:36 13.09.2018.

neovlasteni tuzitelj?? dokle ce ova vlada i ministar pravosudja tolerirat ovakvu sramotu sta se ovdje dogada?? ili se tim nesposobnim tuziteljima il istraziteljima nista ne moze jer udba ne dozvoljava smjenu takvih i zaposljavanje novih, sposobnih,,?i opet cu se sjetitt pocetka vladavine partije ,pocetak mandata druga ostoje, kad cisto od sale zaposlio 1700 svojih ljudi u "institucijama pravne drzave"))) bilo bi zanimljivo vidit listu mjesta na koje su postavljeni ti uhljebi,,)) a kad je jos karamarko trazio da se ti svi maknu, smjene, to se nije dopustilo,koliko se sjecam nije dopustio to drug zastavnik jna vlaho orepic,,mozda i znam zasto,,)))))))

VL
Avatar burgos1948
burgos1948
06:52 14.09.2018.

Bio tužitelj ovlašten ili neovlašten , "poduzetnici " pišite kući propalo je ! Budite sretni da nije tužiteljica , jer bi onda stvarno obrali bostan do balčaka . Kažem ja !

VL
GR
grebza
15:12 13.09.2018.

U kamenom dobu je sustav kakav god bio bolje i pravednije funkcionirao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.