Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ugušio suprugu

Optuženi: Žao mi je i kajem se što sam je ubio

Stjepan Mrkonić
Goran Ferbezar/PIXSELL
03.07.2014.
u 18:52

Stjepan Mrkonić tereti se da je lani u svibnju ugušio i brutalno pretukao ženu. Presuda će mu biti objavljena sutra

– Žao mi je i kajem se zbog svega što se dogodilo. Da mogu, ja bih je digao, ali ne mogu. To se nije trebalo dogoditi, ali dogodilo se – kazao je Stjepan Mrkonić (51), kojem se na Županijskom sudu u Vukovaru sudi jer je, prema optužnici, 26. svibnja lani ubio svoju suprugu Slavicu (47). Tereti ga se da ju je ugušio i brutalno pretukao.

U svojoj obrani ispričao je da je biciklom došao kući s posla u pekarnici te da je njegova supruga spavala okrenuta na bok, leđima prema njemu.

– Prišao sam joj i počeo je rukama daviti govoreći: “Što si se kurvala, kurvala!”, a ona se probudila i braneći se govorila: “S kim sam se kurvala?”. Zbacio sam je na pod i nastavio gušiti rukama dok je davala znakove života. Mislim da više nije bila živa kada sam joj prerezao vrat. Primijetio sam da žila na vratu “radi” pa sam dohvatio razbijenu keramičku figuricu i prerezao joj žile na jednoj i drugoj strani vrata. Izašao sam iz sobe, oprao ruke, otišao susjedima preko puta, rekao da sam ubio Slavicu i da zovu policiju – kazao je Mrkonić. Presuda će mu biti objavljena sutra.

>>Dodatno medicinsko vještačenje u slučaju ubojstva Slavice Mrkonić

Komentara 8

MA
mark5
19:24 03.07.2014.

Kakva bestijalnost ... Kada bi bilo pravde, ovaj lik bi išao na štrik, bez puno galame. Ali pravde nema, tako da će ovo smeće uskoro biti slobodno.

Ivan Štorga
19:12 03.07.2014.

Kaje se? Povisiti kaznu zbog lažnog kajanja, jer takav opis brutalnog ubojstva ne može izazvati takvo kajanje. A i slika dosta toga otkriva. Nadam se da će kazna biti pravedna, bez pronalaženja bizarnih olakotnih okolnosti.

IV
ivanjoksimovic
19:07 03.07.2014.

Ugusio zenu, video da joj zile na vratu kucaju, pa je isekao na 2 mesta da je overis, a onda otisao da operes ruke - i ti se kajes!? - Za smrtnu kaznu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije