Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKUPNO PODIGNUTO 16 OPTUŽNICA PROTIV 240 LJUDI
Povratak na članak

Optuženi svi zbog kupovine lažnih potvrda. Među kupcima je bio i Tony Cetinski

Prema optužnici, za lažne  COVID potvrde se  naplaćivalo od 100 do 500 eura. Niža cijena je bila za prijatelje i poznanike

Komentari 2

OH
oho
15:19 08.01.2024.

Sramota. Umjesto da kazneno gonite vladu i farmaceutsku industriju koja je pootrovala i pobile građane, sudstvo goni one koji su se pobunili protiv ubojstva. Da ne govorimo kako se nije procesuirala niti jedna velika pljačka. znači INA, HEP, Agrokor, itd. itd. Što reći, nego punom parom naprijed. Pipl mast trast as.

VL
SA
sanikol
17:23 08.01.2024.

Da li znaš da je 80 % umrlih umrlo za vrijeme dok su imali Coronu. A mogli su lijepo kupiti potvrdu da su cijeoljeni i ne bi imsli Coronu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.