Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stravično

Optužen za spolno zlostavljanje djeteta, pušten uz mjere opreza

Foto: pixabay
05.10.2022.
u 21:38

Općinsko vijeće za mladež Županijskog suda nije prihvatilo prijedlog za produljenje istražnog zatvora Županijskog državnog odvjetništva.

Županijsko državno odvjetništvo u utorak je podignulo optužnicu protiv muškarca (61) kojeg terete s tri kaznena djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta; teškog kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, kaznenog djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina i kaznenog djela iskorištavanja djece za pornografiju, izvještava DORH.

Općinsko vijeće za mladež Županijskog suda nije prihvatilo prijedlog za produljenje istražnog zatvora Županijskog državnog odvjetništva, te su ga odlučili zamijeniti mjerama opreza, usprkos bojazni da će okrivljenik kaznena djela ponoviti. Odredili su da će se morati redovito javljati državnom tijelu, te mu je zabranjen pristup internetu.

Županijsko državno odvjetništvo će, po primitku pisanog otpravka navedene odluke, uložiti žalbu zbog pogrešno utvrđenog činjeničnog stanja.

VIDEO: Mještani sela u šibenskom zaleđu u strahu: 'Tučem vuka kamenom, on ništa, samo me pogleda'

Komentara 2

PR
prokurator
23:32 05.10.2022.

pustili uz mjere opreza, usprkos bojazni da će okrivljenik kaznena djela pedofilije ponoviti - hahahahahah toga ima samo u africi sa strujom :))))

ZP
zeljko.posaric.9
15:17 06.10.2022.

"Optužen za........, pušten uz mjere opreza" ????? Da, optužen za... !!! Nije presuđen. Samo je u bivšoj jug.vini i sssr-u biti optužen značilo automatski biti kriv i metkom u potiljak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije