Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lažni profil
Povratak na članak

Optužen da je maloljetnicama preko "fejsa" slao pornografske fotografije i tražio da mu pošalju svoje

U optužnici, koja je podignuta pred riječkim Općinskim sudom, tužiteljstvo tereti 35-godišnjaka da je, radi zadovoljenja spolnog nagona, od travnja 2014. do kraja kolovoza 2015. godine na širem riječkom području preko lažnog Facebook-profila 14-godišnjaka gotovo svakodnevno kontaktirao s više djevojčica mlađih od 15 godina

Komentari 3

SC
schwertransport
18:59 16.12.2015.

A kada ce uvest zakon koji inace je, da se na facebook nemozes ulogirat ako nemas 18 godina....kada molim vas mup-u kada? Istrazite kako se maloljetna osobe mogu ulogirat na facebook? Pa onda kaznite i mene kao roditelja....tako jedino mezetee djelomicno suzbit pedofiliju. OIB molim pa neka si onda napravi facebook ako moze.

VL
Avatar utunelu
utunelu
13:01 16.12.2015.

kad meni netko pokusa ukrasti auto,to mup i ovaj cirkus ne zanima vec ih zanima tko kome salje slike??i to im se da trazit i gubit mjesec na te nebuloze a kazneno djelo pokusaja otudenja to je tak...eto zbog cega meni mup ne predstavlja nista obicna sdp agencija

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.