Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE BIO U STANJU SHVATITI ŠTO RADI

Optužen da je majku izbo pa njezino tijelo izvukao na dvorište

Kraljevečki Novaki: U dvorištu obiteljske kuće pronađeno tijelo žene, policijski očevid u tijeku
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/3
02.02.2022.
u 09:05

U optužnici se traži da mu se produlji istražni zatvor te odredi prisilni smještaj, odnosno uputi u Bolnicu za osobe lišene slobode do okončanja postupka

Muškarac (44) optužen je za ubojstvo majke (67), a optužnicu je protiv njega podiglo ŽDO Zagreb. Tereti ga se da je 3. rujna 2021. u 16.40 sati, u Sesvetama, u obiteljskoj kući u kojoj je živio sa svojom majkom ubio majku.

Prvo se s njom posvađao a zatim ju je više puta izbo nožem po vratu i tijelu, uslijed čega je ona preminula. Nakon što ju je ubio, njezino je tijelo izvukao na dvorište i tamo ga ostavio. Tužiteljstvo kaže da  je to učinio u stanju trajne  i teške psihičke bolesti zbog koje nije mogao shvatiti značenje svojega postupanja niti je mogao upravljati svojom voljom. U optužnici se traži da mu se produlji istražni zatvor te odredi prisilni smještaj, odnosno uputi u Bolnicu za osobe lišene slobode do okončanja postupka. To znači da će mu se suditi po Zakonu o osobama sa psihičkim smetnjama. 

Video: Očevid u Sesvetama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije