Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONKURENTNOST HRVATSKE

Optimistične najave za Hrvatsku: Čeka nas A rejting i rast od 3%, ključ napretka u obrazovanju

12.04.2023.
u 21:53

Vodopad novca iz europskih fondova, četiri milijarde eura samo u ovoj godini, pogurat će rast, past će javni dug, a to je prilika i za smanjenje poreza

Komentara 26

PI
pisser
22:05 12.04.2023.

sve je đabe kad izumiremo..sve vodopadi novca iz eu, ja kad ne platim račun odma mi blokiraju račun.

ZI
zinegoid
23:28 12.04.2023.

što više daju to je hrvatska kao država manja, beznačajnija. prosperira pojedinac koji gleda samo svoj interes, ako se poklopi sa interesu hrvatske dobro, ako ne onda je ona na prvom mjestu.... vučko ga pe*išao, postao je veći miljenik zapada od njega

DU
Deleted user
23:04 12.04.2023.

Zaboravio sam Napisati, pogledjte USA, da bi drzava funkcionirala treba onemoguciti obrazovanje, zato Ponuditi vise od 5 kreditnih kartica, po stanovnoku i onda drzava najbolje funkcionira jer ljudi imaju osobne probleme i postaju dozivotno ovisni o sistemu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije