Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRAGA SA STREPNJOM

Oproštajno pismo na Facebooku: Meni je došao kraj

potraga
Pixsell
28.11.2009.
u 13:09

Od petka ujutro pripadnici HGSS-a, policajci sa psom tragačem, lovci i civili nisu ušli u trag nestalom 17-godišnjem srednjoškolcu iz Starih Mikanovaca

Oko 9 sati nastavljena je potraga za 17-godišnjim srednjoškolcem iz Starih Mikanovaca koji je u četvrtak u 18.52 sati na Facebook postavio oproštajno pismo: “Bože, oprosti mi jer ne znam što činim. Razlog je osobni i ponijet ću ga sa sobom. Ako sam ikome nešto skrivio ili učinio, oprostite mi, svi mi oprostite. M.... (ime djevojke, op. a.) volio sam te kao nitko na ovome svijetu i sve si mi bila, ali za mene je došao kraj. Brzo me preboli i kreni dalje. Nisam vrijedan spomena. Oprosti mi, Bože, u ruke tvoje predajem duh svoj.”

Potraga je počela u petak ujutro kada je prijavljen nestanak učenika 3. razreda Poljoprivredno-šumarske škole u Vinkovcima, ali pripadnici vinkovačkog i osječkog HGSS-a i policije sa psom tragačem, kojima su se pridružili lovci i civili iz Starih Mikanovaca, nisu pronašli nikakav trag.

Kiša prekinula potragu
Pregledali su šume i polja u okolici i iskusni policajci kažu kako bi ga pronašli da je na tom nizinskom području na kojem ništa ne može ostati nezamijećeno.

Osobito je pretraženo područje na kojemu je u petak uhvaćen signal njegova mobitela.

Oko 11 sati pretraga terena obustavljena je zbog jake kiše. Tragači smatraju kako ni jedna mogućnost nije isključena, ali se čude da ništa nisu pronašli na terenu razmjerno lakom za traženje. Mikanovčani vjeruju da se neće ostvariti najcrnje slutnje i da je mladić negdje u šire obitelji, prijatelja ili možda sjeo na vlak i otputovao nekamo.

I sestra znala otići
Naime, u selu se priča kako je u četvrtak navečer iz roditeljske kuće nestalo 200 eura, a neki kažu kako je i njegova starija sestra znala odlaziti od kuće. Kad je zadnji put viđen, na sebi je imao sivu jaknu, crne hlače i tenisice i ako netko nešto zna o 17-godišnjaku, neka javi policiji ili službi 112.

Komentara 11

VO
volimhajduk
20:22 28.11.2009.

Ljudi moji trazite dijete. To je nama nasa borba dala da ne sidjemo sa JASALA. To je politika KPH koja se neda sa vlasti i dovela je narod u razapeti polozaj-beznadje. Bankrot. BOG I HRVATI.

MA
mac
21:03 28.11.2009.

Tuzno je to da nam se mladi odlucuju na takve korake kad tek pocinju zivjeti,al trebao bi netko napisati da to nije rjesenje da se ne ponovi nesto takve

CE
cericzel
18:56 28.11.2009.

Ako se ne ubije (nadam se da neće), za nekih dvadesetak godina će se smijati ovom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije