Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Opoziv ministra Zdravka Marića kao početak konsolidacije SDP-a

Fino im je smjestio Bernardić: dok Most priziva uhićenje Todorića, premijer će se vjerojatno morati riješiti ponajboljeg ministra

Komentari 13

KA
kajbiti
09:34 26.04.2017.

Politicarenje. Tesko. Ak biramo Maric ili Lalovac, ili Linic, onda ipak Maric. Bero nema nikoga ni blizu Maricu.

VL
MR
MrkiMedo
07:49 26.04.2017.

Kako "opoziv ponajboljeg ministra" moze biti konsolidacija oporbene stranke? To je samo po sebi kontradiktorno. Ili to nije "ponajbolji ministar" ili se radi o cistom politikanstvu (, a ne politici!) oporbene stranke, koju bi biraci trebali prepoznati kao alternativu trenutnoj pozicijskoj politici. Ako je ministar zaista dobar, onda bi ga prava oporbena politika trebala podrzati, a kritizirati slabe tocke aktualne vlasti.

VL
KL
kliker24
09:08 26.04.2017.

Sramota je da hrvatska oporba radi ruku pod ruku s neprijateljima Hrvatske , ovim potezom samo dokazuju da im n ije bitno što je zahvaljujući minisgtru Mariću Hrvatska krenula konačno uređenijim financijama, nego im je bitno dokazati da su onii netko.., jadni smo mi dok imamo ovakvu oporbu s Berom ili Ostojićem, svejedno. N<adam se da provincijalci Mostovci uviđaju u kojem grmu leži zec.

VL
LA
laptop
11:56 26.04.2017.

A zasto SDP nije kritikovao linica i lalovca. Zato da ne otkrivaju korupciju u SDP- u

VL
Avatar drago41053
drago41053
11:01 26.04.2017.

"Konsolidacija" partije preko Marica je ponovo pucanj u prazno,Bero i emotivna inteligencija su na zalost na Vi

VL
BE
BeroII
12:14 26.04.2017.

Bernardiću, imate vi puno većih problemih od bespoštedne borbe za vlast. Vi ste spremni tražiti ostavku najkvalitetnijeg ministra koji je do sada obnašao tu dužnost, samo mkako bi se, pod svaku cijenu dokopali vlasti. A vaša nam je "vlast" jakoo dobro poznata, poznato nam je vaše neznanje i vaša apsolutna nesposobnost. Četiri ste ju godine dokazivali. Međutim, to vama ništa ne smeta da se i nadalje prljavo borite kako bi se te vlasti ponovno dokopali.A veći ste lopovi od pojedinaca iz HDZ-a samo što imate puno veće iskustvo kako taj lopovluk sakriti i to iskustvo koristite. Ali, da prvo rješavate npr. tko će građanima vratiti sredstva uložena u razdijeljnike ? ? ? U razdijeljnike koje ste na sva usta hvalili i prisiljavali ljude da ih ugrađuju, a samo zbog osobne koristi vas na vlasti. Odlučite da li će to vraćati "kokodak koalicija" ili ćete sav trošak prebaciti na druga vrdojaka, vašeg koalicijskog kokodakala. I zapamtite drugovi, vaši podčinjeni građani nisu baš toliko gl..i kako bi to vama odgovaralo i jako dobro "kuže" vašu prozirnu politikantsku igru i prljavu borbu za vlast. Fuj.

VL
MO
moslavina9954
11:39 26.04.2017.

Ljevičari uporno potkopavaju demokratski izabranu vlast i idu ruku pod ruku sa onima što uvijek žele napakostiti Hrvatskoj zajedno sa isto takvim novinarima. Što sve nije šiljati Bero pokušavao da raskopa vladu, pa onaj idi.t Vrdoljak, vidimo da komunističko gov.o Andrija Rudić u Kutini, nekada glavni mali od Marine Lovrić i na lokalnoj razini trči pred rudo omalovažavajući župana Žinića...Takvi su komunisti, samo da bi došli na vlast i uništavali na svoj način hrvatsku naciju i državu tako pomagajuči raznim četnicima kao Vučić i poremečenim psiho bolesnicima kao Frljić...Kada je trebalo dignuti ruku za samostalnu državu oni si bili protiv i izjurili van, kada treba poništavati hrvatstvo i činiti štetu oni bi vladali da snove mogu lakše ostvariti. Ne preostaje nam ipak od dva zla izabrati ono manje zlo koje nas barem neće opet olovkom predati u ralje srboslavije. Ne smiju nikada više Hrvatskom vladati crvene komunističke horde zla, a to je SDP i njegovi crveni partneri!

VL
HA
Haringa
16:20 26.04.2017.

Bero,kaj dok te rista šljakal stara je na lenjina urlikala? Pol Zagreba je čulo 80-te!Dok su "starog"nosili po kolodvoru tvoj je delal glazuru!

VL
DU
Deleted user
21:32 26.04.2017.

Koja bolesna prica i drustvo,na rusenju najboljeg ministra financija u povijesti Hrvatske SDP se spasava,tko je tu lud?

VL
DU
Deleted user
11:20 26.04.2017.

Sdp nestaje, vjerujem s njim i njegovi sateliti. Jos treba plenkovic odraditi stvar do kraja. Iduca vlada je ona most i zivi zid.

VL
MO
moslavina9954
11:18 26.04.2017.

VL
DU
Deleted user
13:59 26.04.2017.

Ja, kad citam ove komentare i hvalospjeve ministru Maricu imam dojam da je nastao krizanjem Tesle, Rothschilda, Supermena i Batmana! Cudotvorac, koji je za par sekundi smanji deficit! Ovo nije prvi puta da se nama Hrvatima namecu ovakvi. Ja mu ne vjerujem! Da sam ja, ili bilo tko drugi, bio na njegovom mjastu i da se dogodilo to sto se dogodilo, a ja kao nista vidio i nista cuo davno bih odletio. Nista vidio, nista cuo smo vec gledali. Pitajte Jandrokovica i ostale.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.