Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukrajina

Oporba odbila Janukovičevu ponudu

ukrajina
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
25.01.2014.
u 22:45

Ukrajinski predsjednik Viktor Janukovič ponudio je vođi oporbe Arseniju Jacenjuku mjesto premijera, a šef ukrajinskog Demokratskog saveza za reforme i bivši boksač Vitalij Kličko dobio je ponudu za mjesto zamjenika premijera

Vođe opozicije u Ukrajini odbile su ponudu Viktora Janukoviča.

Podsjetimo, ukrajinski predsjednik Viktor Janukovič ponudio je vođi oporbe Arseniju Jacenjuku mjesto premijera, a šef ukrajinskog Demokratskog saveza za reforme i bivši boksač Vitalij Kličko dobio je ponudu za mjesto zamjenika premijera, javili su tamošnji mediji.

Jacenjuk: Vlast je našu zemlju dovela na rub raspada

RT je izvijestio da je Janukovičeva ponuda odbijena te da je jedan od vođa opozicije Vitalij Kličko kazao da se sadašnji zakoni moraju ukinuti te da se ove godine moraju održati predsjednički izbori. Također je dodao da će se pregovori nastaviti.

Vlast je našu zemlju dovela na rub raspada, rekao je Arsenij Jacenjuk, također jedan od vođa opozicije i dodao da zahtijevaju da Janukovič napusti položaj predsjednika te da im je potreban novi ustav.

Noć ranije Kijev su ponovno potresali izgredi u kojima su prosvjednici koristili i katapult. Poginuo je policajac, a umro je i prosvjednik ozlijeđen prije nekoliko dana.

(Foto:Reuters/Pixsell)

>> Kijev gori, Barroso prijeti akcijom Europske Unije

>> Nasilje i izvan Kijeva, Kličku vikali 'lažove'!

Komentara 18

Avatar El Indio
El Indio
07:09 26.01.2014.

Svaka cast, nasi bi odma prihvatili

Avatar intimus 500
intimus 500
10:09 27.01.2014.

e da su to naši političari odmah bi pristali :(

Avatar Dolar=0
Dolar=0
12:37 26.01.2014.

monatmai Kao što je Jugoslavija bila država više naroda isto je Hrvatska država više naroda . Ako se Hrvati izdvojili iz SFRJ onda si i Srbi imali apsolutno ista pravo da se izdvoje iz Hrvatske Države EU i SAD survatske Države EU i SAD su protiv pravno priznale Hrvatsku u njezinim granicama od 1992. Hrvatska je tada nije imala kontrolu nad svim područima unutar međunarodno priznatim granicama i protivpravno je proglasila ocepljenje od SFRJ oduzimajući Srbima SRH njihovo konsitutivna prava. No , ipak su je priznale. , Nemačka i Austija su preko Mađarske, Hrvatsku obezbeđivale s oružjem i zajedno s celim NATO digle su Hrvatsku do nivoa sile, koja će biti u stanju da protera srpsko stanovništvo krajne i Hrvatske. "demokrate" sa zapada su Hrvatsku pomagale u istrebljenu Srba,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije