Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči rasprave u Saboru
Povratak na članak

Oporba upozorila na probleme poljoprivrednika: 'Načelnici manipuliraju zemljištem u političke svrhe'

Zakon o poljoprivrednom zemljištu mijenjan je 15 puta jer su zemlju dobili oni koji su njome mešetarili, a ne oni koji žive od nje, rekao je Davor Bernardić (Socijaldemokrati) uoči rasprave o izmjenama Zakona o poljoprivredi

Komentari 2

PV
prcko.vita
11:39 15.12.2022.

Draga nacijo, na pitanje gdje mi živimo odgovor iz dana u dan sve više sliči na postapokaliptičnu naučnu fantastiku. U toj priči Hrvatski narod je distopijsko društvo s druge strane zdravog razuma, društvo u kojem vlada diktatura HDZ-SDP bizarnosti i ništa nije normalno, ali se svi predajemo toj diktaturi jer eto, dogodio se smak svijeta i više nemaš mnogo izbora.

VL
DU
Deleted user
11:40 15.12.2022.

Mali poljoprivrednici samo smetaju. Najveći je problem što ti možeš dobiti za mito od jednog OPG-a? vjerojatno 100 eura i 40 kg krumpira, smiješno i jadno. Nama je isplativije isplatiti Pipuniću 77 milijuna kuna poticaja na koji nema pravo pa uzeti mito od 10 milijuna kuna i to se zove posao. Nama trebaju igrači poput Pipunića i braće Pivac gdje se na njima može dobro zaraditi. Svi znamo da se poticaji dijele po babi i stričevima za tuđe livade i prazne štale pa više nikoga ne treba biti sram što uzima mito, nije to ukradena lova od Hrvata, to smo maznuli EU i to treba tako gledati. Evo Dubravka nam šalje novih 700 milijuna eura, moramo smisliti kako to prebaciti na naše račune. Također onu gamad sa apartmanima treba zabraniti i dati cijeli hrvatski turizam u koncesiju nekom strancu na 99 godina, tako to pravi domoljubi rade!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.