Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Oporba sada kliče: 'Svi za jednoga – jedan za sve!'

Da bi Plenković ostao premijer, Milijanu Brkiću nudi se mjesto ministra policije uz pomoć Pupovčeva glasa

Komentari 11

AN
antoniokalfic
12:54 29.04.2017.

Oporba ne zna ništa drugo nego kritizirati. Vjerujem u premijera i da će sakupit Većinu za izglasavanje smjene Bože Petrova i da će skupiti većinu za novog predsjednika sabora gos. Jandrokovića.

VL
FI
filipovicanto
12:58 29.04.2017.

Da most nije pohlepan i ne gleda samo svoje interese do ovoga nikad ne bi ni došlo! Pravi potez premijera Plenkovića!

VL
DO
doragalic
13:00 29.04.2017.

Samo naprijed Plenki,mostovo vrijeme je gotovo i vrijeme da se Petrova makne! Plenkovic ce imat podrsku da to uradi!!

VL
NE
neboiznadzagreba
13:21 29.04.2017.

Jako dobar tekst.Kada se sve zbroji i oduzme, ispada da je Plenković prokurator ( obavlja poslove za druge, izvana i iznutra ), dugoročno dobro države i naroda nije njegova primarna briga. Oni koji igraju šah znaju da kralj ne možeže biti "pojeden", no kada ostane sam ( a prije ili kasnije to se svakom kralju dogodi ) partija je izgubljena.

VL
KA
Karloho
15:52 29.04.2017.

Most je srušio prethodnu vladu priklanjajući se SDP_u ,u isceniranoj aferi Karamarkovom sukobu interesa,sada se opet priklanja SDP_u,u isceniranom sukobu interesa ministra Marica.Da li je to slučajno ?Tko stoji iza Mosta i tko iz sjene vuče konce.Vec prije godine danaa Most je sve znao o Maricu i Agrokoru. Na prethodnim izborima most je uzeo dobar dio biračkog tijela desnice,Milanović nije otišao radi mosta,već radi loših rezultata.S obzirom na partnerstvo s desnom opcijom koja nije u dva navrata potrajala ni godinu dana,da li most hoće pokazati biračima da ne moze s desnicom.No teško da će se birači moći prevariti i treći put.Afere na lijevici,Gunja,obiteljsko nasilje,korištenje službenog vozila za prijevoz rodbine i prijatelja,dnevnice gotovo nisu ni komentirane od strane Mosta,dok s druge strane partnerima s kojima su u vladi stalno podmeću.Realno most niti nema kadar za vođenje visoke politike,a koliko vole vlast i kako je se grčevito drže pokazali su već nebrojeno puta.

VL
EX
Exar89
19:19 30.04.2017.

Najobičnija kaljuža. Hrvatska nije bolje ni zaslužila.

VL
Avatar Rinzaj
Rinzaj
16:15 30.04.2017.

U HDZ-u doduše ima čak i desničara (Plenković je liberal) ali nema ni s od suverenista...

VL
TO
tolitol
13:09 29.04.2017.

Mostovci su ispali iz igre, ali možda je to i najbolje. Ovo što je Plenković dosad pokazao je doista nešto u čemu Most ne bi trebao sudjelovati. Ne tvrdim da su Mostovci dobro potkovani u ekonomiji, no ovi Plenkovićevi potezi oko Agrokora, i potom prije oko INA-e, ovu zemlju još više vode prema ekonomskom dnu. Može ti BDP za par postotaka porasti zbog povoljne konjunkture u Europi i činjenice da nas nakon Milanovićevog pustošenja i takvi sitni postotci u plusu raduju, no dugoročno gledano ova je zemlja s ovakvim izostankom reformi osuđena na daljnje nazadovanje u Europi. Uvode se novi porezi, nacionaliziraju se propale kompanije, a najveće stranke u Hrvatskoj ekonomski gledano i dalje nude prežvakane socijalističke recepte. Strašno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.