Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Milanović:

'Opominju da se ne glasuje za SDP jer će Vukovar biti dio Srbije'

Zoran Milanović
Nikola Čutuk/PIXSELL
30.05.2013.
u 21:28

– Mi smo istarska i hrvatska stranka, SDP voli Istru i njeni članovi vide Istru, isto kao i članovi IDS-a. U tome razlike nema – kazao je Milanović u Labinu.

– Jučer u Vukovaru Stožer za obranu Vukovara galami i dijeli letke, opominje ljude da ne glasuju za SDP-ova kandidata za gradonačelnika Željka Sabu jer će Vukovar postati dio Srbije. Ovdje u Istri koriste se malo finije, neću reći perfidnije metode, ali kao što se tamo ljude plaši Beogradom, ovdje ih se plaši Zagrebom – kazao je danas popodne u Labinu premijer Zoran Milanović gdje je došao podržati SDP-ova kandidata za gradonačelnika Labina Željka Ernečića i Damira Kajina, kandidata za istarskog župana.

Milanović je kazao da je u koaliciju s IDS-om ušao s najboljim namjerama. – Čim su se približili lokalni izbori, počeli su napadi, optužbe i izmišljotine po istom onom obrascu po kojemu se prije desetak godina napadao Račan i ondašnji SDP. Mi smo istarska i hrvatska stranka, SDP voli Istru i njeni članovi vide Istru isto kao i članovi IDS-a i u tome razlike nema. Ne kalkuliramo, ne kupujemo i ne gledamo u kojem je gradu ili općini na vlasti IDS ili SDP, gledamo samo hrvatske i regionalne interese – kazao je Milanović istakavši kako se bore za uređenu i jaku Hrvatsku i bogatu i jaku Istru u kojoj neće biti važno kakvu člansku iskaznicu imate i jeste li član neke stranke.

Sve o lokalnim izborima pratite u našem specijalu

>>'Ova kampanja nešto je najružnije što je Hrvatska vidjela nakon 1991.'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije