Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bezdušni lopov

Opljačkao muškarca i ostavio ga na tračnicama da 'čeka' vlak

stocholmski pljačkaš (1)
Foto: South Stockholm police
1/4
12.09.2012.
u 20:20

Nakon što mu je ispraznio džepove nepoznati lopov ostavio je 38-godišnjaka na tračnicama kojima je, nakon točno šest minuta, projurio vlak. Nije čak obavijestio ni čuvara postaje kraj kojega je prošao

Švedska policija traga za muškarcem koji je u južnom dijelu Stockholma u noći s petka na subotu oko 3.30 sati po lokalnom vremenu opljačkao muškarca i ostavio ga bez svijesti na tračnicama samo nekoliko minuta nakon što je tim istim tračnicama projurio vlak. Na sreću, opijeni Johnny, 38, preživio je nalet vlaka.

Nadzorne kamere snimile su muškarca koji je slijedio pijanog Johnnyja na željezničku stanicu i pokušavao ga opljačkati dok je odmarao na klupi, ali svoj \"posao\" je obavio tek kada je uzrujani 38-godišnjak teturajući pao na tračnice i izgubio svijest. Nakon što mu je ispraznio džepove nepoznati lopov ostavio ga je na tračnicama kojima je, nakon točno šest minuta, projurio vlak. Na izlazu sa željezničke postaje bezosjećajni lopov prošao je i pokraj čuvara kojemu nije rekao da netko leži na tračnicama. Da jest, čuvar bi još stigao spasiti Johnnyja koji je u naletu vlaka, na sreću, donosi Daily Mail, izgubio \"samo\" dio lijeve noge u koju će mu biti ugrađeno umjetno koljeno.

- Pljačkaš ga nije gurnuo na tračnice tako da će terećen samo za krađu. Na žalost, u Švedskoj nije zločin kad nekoga ostavite da umre - komentirao je cijeli slučaj istražitelj Dan Osenan te dodao kako se nada da će sud, na kojemu će pljačkaš zasigurno završiti, uvjeren je, uzeti u obzir pljačkaševu bezdušnost.

Snimke nadzornih kamera danas će biti prikazane na švedskoj televiziji, a policija se nada kako će to uvelike pomoći pronalaženju pljačkaša.

Komentara 5

Avatar kobra11
kobra11
20:37 12.09.2012.

Stokholm i nadam se da nisi ti na tračnicama. jeste da te ne volim ali ne želim da ti se nešto loše desi

KR
krilnik2
20:54 12.09.2012.

"dok je odmarao" dok SE je odmarao! Osoblje JNA "je odmaralo"!

Avatar Meggi
Meggi
23:11 12.09.2012.

@ krilnik2 - dok se je??! Nisi ni ti s hrvatskim na 'ti'. Jel to nešto kao u Zgb-u 'sjedni si se'?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije