Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Jablanskoj ulici

Opljačkana poslovnica Fine u Zagrebu, policija traga za razbojnikom

Ilustracija Fina
Petar Glebov/PIXSELL/Ilustracija
16.03.2023.
u 15:43

Očevid i kriminalističko istraživanje su u tijeku. U posljednjih nekoliko dana, Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o više razbojništva u Zagrebu.

Poslovnica Fine u Jablanskoj ulici u Zagrebu opljačkana je danas oko 14 sati, navode 24sata. Policija traga za nepoznatim razbojnikom, a očevid i kriminalističko istraživanje su u tijeku.

U posljednjih nekoliko dana, Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o više razbojništva u Zagrebu. Jučer, 15. ožujka, oko pola sata iza ponoći u Novom Zagrebu, u Ulici Božidara Magovca, u kiosku je nepoznati maskirani počinitelj uz prijetnju oštrim predmetom počinio razbojništvo nad 59-godišnjim zaposlenikom i otuđio novac. Materijalna šteta iznosi više stotina eura.

Dan ranije, 14. ožujka, oko 21.30 sati na Medveščaku u Ulici kneza Trpimira, u trgovini je nepoznati maskirani počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništvo nad 24-godišnjom zaposlenicom i otuđio novac. Materijalna šteta u ovom slučaju iznosi nekoliko tisuća eura.

U ponedjeljak, 13. ožujka, oko 19.30 sati u Dubravi u Ulici Mirka Deanovića, u ljekarni je nepoznati maskirani počinitelj uz prijetnju oštrim predmetom počinio razbojništvo nad 28-godišnjom zaposlenicom i otuđio novac. Materijalna šteta, također, iznosi nekoliko tisuća eura.

VIDEO Detalji stravičnog ubojstva u Njemačkoj: TikTok svađa pretvorila djevojčice u ubojice?

Ključne riječi

Komentara 2

MI
Mikis
18:23 16.03.2023.

i neka su ! fina je danas vjestacka tvorevina koja je pod nazivom sdk 90-ih , a sljednica iste agencije iz Juge jako pomogla nepriznatoj drzavi u ratu da se financira i opstane nacinom drzanja aktive jednog ili vise dana kao osobni kapital drzave i drustva. danas je ta ista agencija usko grlo za poduzetnistvo, nema nikakvog zasluzenog nasljeđa da postoji i da jos naplacije sva potrebna davanja za otvaranje i obavljanje privatnog poduzetnistva ili obrta. tu kao prvo mislim na potrebu da drzava sve kontrolira, a stvara usko grlo fluktuacije slobodnog trzista i jos ktome ti naolacuju npr. pin za fiskalne blagajne i dozvole i itd. A u istoj agenciji rade uvjezbani uhljebi koji sami sebi dovoljni i nije im u peti da ne bi trebalo nj radno mjesto niti postojati

NO
Nostromo
16:22 16.03.2023.

AP dal vjetar u leđa. Morti je član ade ze ja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije