Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I TO JE MOGUĆE Prijestupnik optužuje policajca za cipelarenje

Opet sam pijan vozio unatoč zabrani, ali...

20.11.2008.
u 00:01

VARAŽDIN – Pedesetpetogodišnji Stanko Marijan iz Hrašćice ogorčen je na 43-godišnjeg varaždinskog policajca koji ga je prošle nedjelje zaustavio u kontroli prometa i, kako kaže, udarcima nogom razbio mu tri rebra i tri kralješka.

Autom na oranicu
– Dao sam mu prometnu, a vozačku nisam imao zbog prijašnje zabrane upravljanja. Bio sam pod utjecajem alkohola i alkotestirao me, no nisam htio potpisati dokumenat o alkotestiranju jer mi se činilo da je policajac bio pijaniji nego ja. Kada mi je vratio dokumente, krenuo sam prema autu, ali me zgrabio za lijevu ruku i zaustavio.

Trgnuo sam se pa me udario šakom u usnicu te imam čak šest šavova s unutarnje strane. Uplašio sam se, ušao u auto i odvezao se. Pratio me ali sam držao nogu na gasu i nije mu uspjelo prestići me. Tek između Donjeg Ladanja i Nove Vesi uspio je skrenuti pred mene. Dodirnuli smo se vozilima i završio sam na oranici – kaže Stanko Marijan, kojem je vozačka još prije oduzeta zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

Pozlilo mu na policiji
Napominje da ga je tada policajac izvukao iz automobila, poderao mu košulju, cipelario ga po leđima, psovao i vikao na njega.

– Jedan mladi vozač zaustavio se i promatrao, no otjerao ga je psovkama. Uništio mi je i mobitel kada sam htio zvati policiju. Vozilom Hitne pomoći prebačen sam u bolnicu, iz koje su me odveli na ispitivanje u policiju. No ubrzo me iz policije odvezla Hitna pomoć jer od silnih bolova nisam mogao stajati, sjediti, ni ležati – požalio se Stanko Marijan. Osim toga ističe da mu je natečen i bubreg, teško hoda, ne može se sam dići iz kreveta, te da ima i drugih zdravstvenih problema zbog nasilničkog ponašanja prometnog policajca.

Stanko Marijan je, kaže, tog dana vozio automobil svoje djelatnice, a jednu od njih vozio je kući u Gredu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije