Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
28-godišnjakinja

Opet prijavljena za podmetanje požara: Prijetila susjedu, podmetnula požar, pa vrijeđala i policiju

Policija
Foto: Goran Stanzi/Pixsell/Ilustracija
21.04.2020.
u 09:24

Doznajemo iz izvora istrage da je bila pod utjecajem alkohola, te da je već ranije bila prijavljivana zbog podmetanja požara na benkovačkom području.

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakinjom, koju se sumnjiči za prijetnju i dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

- Naime, 28-godišnjakinju se sumnjiči da je u nedjelju poslijepodne u Lisičiću namjerno izazvala požar u blizini kuća, kojom prilikom je izgorjela trava i nisko raslinje. 

Također ju se sumnjiči da je tom prilikom prijetila 36-godišnjaku, a kad su na mjesto događaja stigli policijski službenici, vrijeđala ih je i omalovažavala raznim pogrdnim riječima. 

Uz kaznenu prijavu zbog kaznenih djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom te prijetnje 28-godišnjakinja je predana pritvorskom nadzorniku PU zadarske, a zbog prekršaja iz čl. 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira protiv iste slijedi optužni prijedlog - istakli su iz zadarske policije.

Doznajemo iz izvora istrage da je bila pod utjecajem alkohola, te da je već ranije bila prijavljivana zbog podmetanja požara na benkovačkom području. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije