Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika Kladuša
Povratak na članak

Opet napadnut imam koji je osudio vehabije

Napad se dogodio u subotu oko podneva u Trnovima, a nepoznati i maskirani napadač zadao mu je tri ubodne rane.

Komentari 28

PA
pacoje
16:08 23.02.2015.

ne moze covjek ni da cita nesto lijepo o muslimanima, sve teroristi ili buduci teroristi su to za medije, ako se musliman negdje brani opet su teroristi za zapad i krscansko.cionisticke medije,i ponekih medija gdje su drzave sa vecinom muslimana,jer su vladari diktatori i cionisticki manipulisani i primoravani,sto znaci izdajice pravednih ratova i nastojanja za mir i red)...a svi drugi osim muslimana i samim dokazima da su agresori i krsitelja svih prava smatraju se po njihovim (zapadnim politikama i rezimima ) kao toboze spasitelji, pri tome ne zele ni da daju ni da otkriju istinu ssa cime svijet i onako zna, kao palestina, irak,avganistan itd..zna se tko je tu krsitelj svih prava..zato zatvaraju oci ljudima puttem cenzure u medijama kada se radi o Egiptu,Palestini,siriji,itd.....braco po Adamu a.s....svi vi koji citate ovaj komentar,kao sto postoji jedna istina,tako je i krsenja ljudskih i vijerskih prava muslimana sirom svijet od nevjernicke vojske i takvi medija kao sto ima zapad istina..ali zapamtite i Isusu (isa a.s) su mnogi ucinili nepravdu, i pobjednik na koncu nce biti onaj koji je jaci, nego onaj koji je vjernik,i koji se Uzda u 1 Boga,nije moglo nitko pobjediti Islam, jer ono raste i iz vaseg korijena, jer ste i vi mnogi koji citate priznali ili ne korjen prvoga covjeka koji nije molio nijednog drugog nego Boga kojeg mole muslimani, a tako je cinio i Isus (isa a.s.) ..vi koji mislite da ste ugrozeni od muslimana vi svjesno ili nesvjesno lazete, jer musliman nikada ne napada ako nije u odbrani.

VL
СP
Српски Pатник
10:31 23.02.2015.

Pogledajte muslimanske sajtove sa vestima,samo pogledajte pa cete videti da svaki drugi musliman podrzava ISIL

VL
VE
velikazmija
10:40 23.02.2015.

što se u bosni slobodno nose kalašnjikovi po ulici redovne postrojbe ne nose tenisice kakvi su ovo ljudi i država i pusićka bi njih u e.uniju- nije ovo za nikud iz bosne-

VL
BR
Branko102
13:01 23.02.2015.

Imam koji zagovara vjersku toleranciju i suživot,postao je smetnja.BIH se pretvara u bure baruta,a opasnost vreba i za RH,posebno u vrijeme turističke sezone.

VL
IV
Ivanveliki
09:50 23.02.2015.

ovi nisu normalni, napadaju i svog imama

VL
CA
campa
11:42 23.02.2015.

Ako se ovakav trend u BiH nastavi postoji velika vjerovatnoća napada u Hrvatskoj za vrijeme turističke sezone.Da ima imalo sluha bošnjačkih političara ovo bi se moglo riješiti dok još nije eskaliralo.Svi muđahedini koji su dobili putovnice treba im ih oduzeti a donjeti zakon da odječa žena mora biti u skladu tredicije muslimana koji su vjekovno na ovim prostorima.Pokušati prekinuti financiranje Vehabijskih zajednica i obzdaniti tko ih financira.Samo se tako mogu izbjeći međuvjerski sukobi.Tko će onda biti odgovoran za eventualne zločine u međuvjerskim sukobima.

VL
Avatar whitesox
whitesox
09:17 23.02.2015.

šta očekivati od talibana za kršćane ako ovo rade Imamu?svima kršćanima se sprema sudbina onih nesretnih Kopta što su ih zaklali!

VL
DU
Deleted user
07:52 23.02.2015.

Prije godinu dana sam komentirajući situaciju u BiH i ''što čeka srbe u BiH, sada kad Muslimani imaju oružje'' dobio sam zabranu od 7 dana, stoga mi je sada drago što sam bio u pravu.

VL
UN
unbekant
08:30 23.02.2015.

To se sve radi s planom,da se istjeraju srbi i hrvati iz bosne,i da se stvori kakva-takva islamska teroristicka drzava u srcu europe,tu u maoci,kladusi,cazinu,ili sta ja znam gdje,treba jake policijske snage poslati i sve te cupove smrdljivce pohapsiti,ili poubijati,jer to ce se uskoro i jos vise rasiriti,mozda cak i nas regij hrvataski,jer oni ne prezaju ni od cega,to bih se resilo za dva-tri dana,da je drzva bosna ozbiljna drzava,ali to je vukojebina,i brljava kaljuza...............

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.