Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident na parkingu

Opelom udario Zadranina koji je čuvao parkirališno mjesto

parking
Marko Prpić/Pixsell
11.06.2010.
u 15:37

Vozač je krenuo prema 63-godišnjaku koji je i dalje stajao na parkirališnom mjestu te ga prednjim dijelom vozila udario u potkoljenicu. Pješak je pao na pod, a nakon što mu je u bolnici pružena pomoć, utvrđeno je da je lakše ozlijeđen.

ZADAR - Nakon što je prije nekoliko dana jedan Zadranin automobilom s parkirališta izgurao ženu koja je svom suprugu čuvala mjesto, danas je oko podneva 59-godišnji Zadranin opel corsom na parkiralištu udario 63-godišnjaka koji je kao i Zadranka tvrdio da čuva mjesto za vozilo koje dolazi.

Vozač osobnog vozila krenuo je prema 63-godišnjaku koji je i dalje stajao na parkirališnom mjestu te ga je prednjim dijelom vozila udario u potkoljenicu. Pješak je pao na pod, a nakon što mu je u Općoj bolnici Zadar pružena liječnička pomoć, utvrđeno je da je lakše ozlijeđen.

Na mjestu događaja izvršen je očevid i kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnovana sumnja da je 59-godišnji vozač počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede u pokušaju pa je protiv njega podnesena kaznena prijava - istaknuli su iz PU zadarske. 

Ključne riječi

Komentara 16

OB
-obrisani-
17:48 11.06.2010.

Ma srca mala on ili ona stoje i čekaju na parkirališnome mjestu 10 ak min i histerično mašu rukama derući se “iš- iš“ svim drugima koji bi se drznuli uparkirati u NJIHOV rezervirani parking. Blaženih li idiota, a još susu veči oni idioti koji su odustali od parkiranja, što ima pješak raditi na kolniku i mahati rukama. Ako žele imati rezervirano parkirališno mjesto onda lijepo plate tp mjesto neku sitn paru i dobiju žutu liniju i znakić sa registracijom samo za sebe, to košta neku sitnicu od novaca i to je onda NJIHOVO, ovako se ne obazirem u nekog pješaka koji je umislio da je osobni automobil i stoji u prostoru za parkiranje nego lagano ulazim na parking a na njemu ili njoj je da se vrate na pločnik

CH
chemica
18:09 11.06.2010.

Čini se da ima još nas koji smo \"Zadrani\" u srcu. Da netko \"čuva parkirno mjesto\" pred mojom zgradom, ma stjero bi ga u tri p. m. Ja ću parkirati, a on nek se žali. Ionako imamo problema sa \"siromašnim\" motoriziranim studentima iz studentskog doma kojima ravnatelj ne dozvoljava parkiranje unutar kruga istoga ( a ima mjesta ko u priči). Da mi takav besposleni zgubidan brani parkiranje? Bravo \"Zadrani\".

ZL
Zlatko72
09:08 12.06.2010.

u tom zadru nemozes nista dobro naci samo probleme svaki da si jedu meso a mjesto kada ima nekoga znaci da je rezervirano tu nema price a ljudi su na kraj zivaca i zato treba ostro kazniti sa jedno 5000o 5000 hiljada kuna tako ce prije promisliti jer zna da mora platiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije