Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUTOVALI IZ NIGERIJE

Opasno putovanje: Troje migranata provelo 11 dana na kormilu tankera, otkrili ih na Kanarskim otocima

Foto: Španjolska obalna straža/Twitter
1/2
29.11.2022.
u 18:19

Ovo nije prvi puta da se netko odlučio na ovaj opasni pothvat. Još su u studenom 2020. godine pronađene tri osobe na kormilu brodova

Tri muškarca završila su u bolnici nakon što je otkriveno kako su čak 11 dana proveli na kormilu naftnog tankera koji je iz luke Lagos u Nigeriji putovao prema luci Las Palmas na Kanarskim otocima.

Španjolska obalna straža spasila je muškarce te ih smjestila u bolnicu gdje im je pružena adekvatna skrb zbog dehidracije.

Kako je izvijestila španjolska novinska agencija EFE, muškarci su bili uočeni na malom prostoru na kormilu broda, s tek pola metra koje ih je odvajalo od mora. Naftni tanker ''Alithini II' napustio je luku u Nigeriji još 17. studenog te doputovao do Kanarskih otoka.

Inače, ovo nije prvi puta da se netko odlučio na ovaj opasni pothvat. Još su u studenom 2020. godine pronađene tri osobe na kormilu Ocean Princess II, San Vincent i Grenadini, dok je mjesec dana ranije još troje napravilo isto na dva broda.

>> VIDEO Objavljeni detalji požara u centru Zagreba: Policija otkrila koga dovodi u vezu s ovim kaznenim djelom

Komentara 23

KO
koraknaprijed
19:49 29.11.2022.

Njima treba dati šansu u zivotu.

Avatar Vasanocnamora
Vasanocnamora
20:06 29.11.2022.

Momentalno hrvatsko državljanstvo!

Avatar Cantor
Cantor
20:53 29.11.2022.

Kome trebaju takvi glupani?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije