Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o prvih sto dana:

Opačić: Dugovi su naslijeđeni, radimo sve što možemo

'15.11.2011., Zagreb - Milanka Opacic, podpredsjednica SDP-a.  Photo: Boris Scitar/PIXSELL'
'Boris Scitar/PIXSELL'
21.04.2012.
u 17:06

"Kredite moramo vratiti, a ono što mi nastojimo je da se više ne zadužujemo za potrošnju", rekla je Opačić

Vlada je napravila vrlo važne pomake, prvi smo puta u 20 godina smanjili državni proračun, to je bilo nužno, uspjeli smo zadržati kreditni rejting zemlje, što znači da smo dobili šansu da doista napravimo posao u ovoj godini, komentirala je prvih sto dana Vlade potpredsjednica Vlade i potpredsjednica SDP-a Milanka Opačić na današnjoj Drugoj izvještajno - tematskoj konvenciji Gradske organizacije SDP-a Rijeke. Opačić je dodala kako su dobili povjerenje kreditnih institucija, počeli uvoditi reda i dali neke poticaje gospodarstvu. Komentirala je i nova državna zaduženja.

- Dugovi su naslijeđeni, ministar financija radi sve što može da nas zaduži po što je moguće nižoj kamatnoj stopi, tu nemamo puno izbora. Kredite moramo vratiti, a ono što mi nastojimo je da se više ne zadužujemo za potrošnju - komentirala je Opačić.

Ključne riječi

Komentara 25

KI
kico1
18:45 21.04.2012.

Da Ministrice hvala na obavijesti, viste to i rekli daćete tak radit viste jako sposobni..

LB
lela.baborela
09:51 20.04.2016.

Mašala Milanče.

DO
doktorica
18:01 21.04.2012.

pa dajte već nešto učinite...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije