Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donatorska večer
Povratak na članak

Opačić: Država još nema izgrađen sustav brige za bolesnu djecu

Donatorska večer Zaklade Viktorija održana je pod pokroviteljstvom četiri ministarstva i sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel

Komentari 5

VE
velikazmija
21:41 23.03.2012.

u sisačkomoslavačkoj ti je prija i stranačka drugarica ..a to --

VL
OB
-obrisani-
22:05 23.03.2012.

I nije valjda da ova, zajedno sa onom umišljenom iritantnom kokošom od SI-MO županice, misli da će nešto korisno napraviti, osim što se proseravaju po donatorskim večerama na kojima te pokondirene tipične seljanke, bezuspješno glume dame i misle da su reinkarnirane majke Tereze.

VL
OB
-obrisani-
22:40 23.03.2012.

kako ce imati kada bolesnici vladaju

VL
VI
Vito
06:53 24.03.2012.

Opačić: Država još nema izgrađen sustav brige za bolesnu djecu manemoj... kao da ima izgrađen sustav za zdravu djecu... Nema izgrađen sustav niti za zdrave ljude, kamoli za bolesne odrasle ljude... Umjesto da kopiraju kanadski sustav, Ruža je došlaiz Kanadenade pa im može pomoći... Ili engleski... Ili francuski... Ili švedski...

VL
TR
trlepastuhovic
09:10 26.03.2012.

Ma sramota ih bilo! Nema kruha ni života za zdrave i normalne ljude u ovoj truloj županiji, a kamoli za bolesne i nemoćne. Šupanica i ostali \"socijaldemokrati\" (koje li ironije) samo se šepire i trekeljaju, a ništa konkretno ne poduzimaju za ovaj grad i županiju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.