Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZIMA ĆE IM BITI TOPLA

Oni se ne brinu zbog energetske krize: Nema straha za nas Gorane, svaka kuća ima zalihu drva

06.10.2022.
u 17:24

Dražen Abramović (55) i Darijo Kovač (48) prvi su ljudi mjesta. Upravitelja Šumarije Crni Lug i direktora pilane Šerif Export-Import u susjednom Malom Selu tu svi znaju. Kod jednog radi 30 ljudi, kod drugog 29 ljudi. Vode nas dečki u šumu, k šumarima. Na teren.

Ključne riječi

Komentara 12

BE
Berri
17:32 06.10.2022.

Dražen Abramović (55) i Darijo Kovač (48) su od Hrvatskih šuma vjerojatno dobili neku koncesiju i sada ovdje, na račun političkih veza i poznanstava, prodaju spike kako su Gorani oduvijek živjeli od šuma. To je netočno! Neki su Gorani imalili samo toliko da se ne zimi ne smrznu, a drugi su na račun šume kupovali stanove u Zagrebu, apartmane u Crikvenici. To je istina.

BE
Berri
17:28 06.10.2022.

Nas su učili da trebamo čuvati šume, a po ovom tekstu ispada da ih treba nemilosrdno iskorištavati? Čuvajmo naše šume kažu Gorani! Samo me zanima po kojoj će cijeni ovaj baja sa slike prodavati drvo.

Avatar Hazl113
Hazl113
17:45 06.10.2022.

Zašto se ne piše ustvari od kuda Goranima i Ličanima drva zas ogrijev. Većinom je to ilegalna sijeća. Znam to iz prve ruke. Istina, ima i poštenih, ali prevladavaju ovi drugi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?