Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVO JOSIPOVIĆ

'Oni koji tvrde da nas se ovaj rat ne tiče ili ne znaju ništa o politici ili nemaju dobre namjere'

10.12.2022.
u 10:45

Ustavni sud bi zbog sukoba predsjednika i premijera trebao utvrditi da postoji 'stanje neustavnosti', kaže bivši predsjednik s kojim smo razgovarali i hrvatskom odnosu prema ratu u Ukrajini, ali i borbi dvaju brda

Komentara 35

Avatar Malo_vitra
Malo_vitra
11:31 10.12.2022.

Oni koji trabunjaju da nas se ovaj rat tiče nemaju pojma o politici ili namjerno skrivaju od ljudi proces Velikog preslagivanja u svijetu i uvođenje Novog svjetskog poretka. Od političara koje je narod izabrao očekuje se da govore o tome i pripreme narod.

GB
Gavrlio bez principa
11:55 10.12.2022.

Pa da te se zaista tiče rat, već bi bio na prvoj liniji u Donjecku, ne bi svirao frulu po Zagrebu. Ako su tvoji ideološki preci mogli ići u građanski rat u Španjolskoj i boriti se za "pravednu stvar", onda možeš i ti. Ako nisi kukavica.

DU
Dušanjevrag
11:40 10.12.2022.

Lignja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?