Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAD STARCI PROLUPAJU

On ima 83 godine, a ona 79. Izudarao ju je staklenom bocom po glavi i teško ozlijedio

Ilustracija zlostavljanja žene
Davor Puklavec/PIXSELL
21.07.2021.
u 11:28

Ozlijeđena žena je prevezena u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđena

Pozne godine očito nisu prepreka za počinjenje nekog kaznenog djela, zaključak je koji se može izvući nakon još  događaja koji se zbio 20. srpnja u 6.40 u Ulici Vladimira Varićaka. Kako je priopćila zagrebačka policija sumnja se da je tada 83-godišnjak staklenom bocom više puta po glavi udario 79-godišnju članicu obitelji. Motiv napada nije poznat, kao ni to je li 83-godišnjak ranije prijavljivana zbog nasilja.

Ozlijeđena žena je prevezena u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđena. Nad 83-godišnjakom se providi kriminalističko istraživanje, nakon čega će se odlučiti hoće li 83-godišnjak završiti iza rešetaka ili će mu biti određene mjere opreza, kao što su određene 73-godišnjaku koji je neki dan u Splitu pijukom po glavi izudarao susjedu. Inače, ovaj zagrebački slučaj je okvalificiran kao teška ozljeda, dok je onaj iz Splita okvalificiran kao pokušaj ubojstva.

Ključne riječi

Komentara 2

YU
YugoGVXnostalgiCharger
12:51 21.07.2021.

On je cijepljen, ona nije.

DU
Deleted user
18:07 21.07.2021.

" Motiv napada nije poznat, kao ni to je li 83-godišnjak ranije prijavljivana zbog nasilja ". Kako je moguće ovako nešto objaviti ? Pa zašto ne pročitate članak prije puštanja na portal ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije