Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Omiš: Ubio ljubavnicu pred djecom pa sebi raznio lice

ubojstvo (1)
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/4
27.08.2011.
u 23:27

Ubijena je Nataša Božić (37), a Milan Kalžić (62) je nakon što ju je usmrtio jednim hicem sebe teško ozlijedio

Natašu Božić (37), jednim hicem iz lovačke puške ubio je Milan Kalajžić (62) koji je potom sebi pucao u lice.

Iako je teško ozlijeđen, nije u životno ugrožen. Za vrijeme pucnjave, u subotu oko 21.20 sati, u podstanarskom stanu u Omišu, bila su i njezina dva sina tinejdžerske dobi. Nataša se prije pola godine razvela od supruga, a s Milanom je bila u ljubavničkom odnosu.

On je takoer ostavio suprugu, s kojom ima troje odrasle djece. Istražni sudac Stanko Grbavac, kaže kako ništa u stanu ne upućuje da je prije ubojstva i pokušaja samoubojstva došlo do fizičkog obračuna. Što je prethodilo tragediji još je nepoznato. Nagađa se kako je Nataša vjerojatno pokušala prekinuti ljubavnički odnos, što je Milana dovelo do ludila te je odlučio oduzeti život i njoj i sebi. U subotu oko 14 sati nazvao je policiju i prijetio da će se ubiti.

Policajci su ga otpratili u Dom zdravlja u Omišu. Dobilo je lijekove za smirenje, nakon čega je pušten kući. Stanari zgrade u kojoj je Nataša živjela i prije razvoda, a onda se bivši suprug odselio, kažu da za sve troje bili da su bili mirni susjedi, obični ljudi s kojima nije bilo nikakvih problema.

Komentara 22

Avatar Mihac™
Mihac™
13:03 28.08.2011.

\"Nataša se prije pola godine razvela od supruga, a s Milanom je bila u ljubavničkom odnosu.\" =================== 0 Jel\' treba opitati zašto se razvela ako je spavala odnosno bila u ljubavničkom odnosu sa 25 godina starijom osobom? Halooo, pa on ima 62 godine, a ona je očigledni dokaz da je posvukuduša, no neodobravam čin ubojstva, nego ju je trebao samo šutnuti van na ulicu pa neka širi noge nekome drugome. Ovako je upropastio i svoj ostatak života, te postao ubojica, a ona žrtva. Trebalo ju je pustiti da živi i da ona bude kažnjana od svoje djece cijeli život.

FL
flok
13:08 28.08.2011.

sigurno se zaljubila u starca, moš misliti

1P
1pikpanter1
13:34 28.08.2011.

ova nije bila normalna, imala je 37 godina i nasla si je za seksanje starkulju od 62 godine, pa kam je vragu stavila glavu od toliko mladih decki ili muzeva odabra japicu i djeda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije