Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUTORI EKSPERTIZA
Povratak na članak

Omejec i Derenčinović nisu razgovarali s Mamićem

Iako je Mamić govorio da su mu Derenčinović i Omejec govorili da druga optužnica protiv njega neće biti potvrđena to se ipak dogodilo

Komentari 4

Avatar nekakav
nekakav
13:27 14.06.2019.

čim se vadi ovakva teška artiljerija, spominju vrhunski pravni stručnjaci, profesori, koji rade ekspertize i mišljenja, jasno je da se mamića uskoro bude gledalo u našoj hr buksi. sad iz konteksta izvlačiti neke dijelove nekakvih mišljenja, je smiješno. mamiću, žao mi je, ali dobro nam se vratio. badava tvoj nos u nogometu, uspjeh ti u hrvatskoj nikad nitko nije oprostio. :)

VL
DU
Deleted user
13:35 14.06.2019.

Znači ta legenda i ljudina fejka njuvsove...baš je ljudina i legenda, i sve nas lijepo nabije...

VL
MI
miholjčan
13:52 14.06.2019.

Tko organizira proslave rođendana Kolindi, taj može razgovarati sa bilo kime.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.