Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vremenske neprilike

Olujno jugo u Omišu srušilo krov kuće, u Puli oštećena pročelja

istra nevrijeme (1)
Foto: Dusko Marušić/PIXSELL
1/6
28.11.2012.
u 13:38

Očekuju se obilna kiša i jaki grmljavinski pljuskovi, glavnina poslijepodne i u noći, upozoravaju meteorolozi.

DHMZ danas je objavio upozorenje u kojem ističe da se na Jadranu, u Gorskome kotaru, Lici i unutrašnjosti Dalmacije očekuju obilna kiša i jaki grmljavinski pljuskovi, glavnina poslijepodne i u noći. Poslijepodne će na većem dijelu Jadrana puhati olujno jugo, u noći će malo oslabjeti i okrenuti na južni vjetar.

Mjestimice je moguće znatno podizanje razine mora pa može biti poplavljena obala, za što je mogućnost veća poslijepodne na sjevernom, a u noći na srednjem Jadranu, upozoravaju iz DHMZ-a.

U mjestu Kučiće pokraj Omiša jak vjetar srušio je oko 10.30 sati tačke, miješalicu je pomaknuo pet metara, a bicikl otpuhao gotovo deset metara, pišu 24sata. Srušio je i crijep sa stare kuće, a nakon nekoliko minuta zbog naleta snažnog vjetra urušio se i krov napuštene kuće.

Jako jugo, vjetar i kiša pogodili su i dio Istre. Na više zgrada u Puli nevrijeme je prouzročilo oštećenja pročelja. Iznadprosječno toplo vrijeme praćeno snažnim jugom i kišom pogodilo je i zadarsko područje.

Komentara 2

AM
a_morte_i_rossi
15:32 28.11.2012.

u puli ostecena procelja jer je tito maznuo lovu od stambenoig sta se uplacivalo za stanarinu a niti jedna fasada nije restrukturirana tijekom cijele njgove vladavine a i kasnije.....

PP
Peter Petrovic
22:26 28.11.2012.

a morte i rossi je napiso la:o fasadama u puli,pitam nju ili njega dali se sjeti u kom stanju su bile fasade i primjer ,bolnice (dar austrije)za bivse,asto se nakon njega napravilo? jedino sto se napravilo,:promatralo se kako propada. maltenee 70 godina od zavrsetak rata a pula ima uvjek te iste bolnice u rasulo. i sto jos cekamo da nam neko sagradi kao poklon.? idite usvjet koji je pretrpijo 1000 puta veca razaranja i pogledajte gdje su stigli.prema nama,oni su vec u 2112.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije