Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stanje na cestama

Olujni vjetar otežava promet: Autocesta između čvorova Kikovica i Delnice samo za osobna vozila

Rijeka: Olujni vjetar otežava promet na autocesti
Goran Kovacic/Pixsell/Ilustracija
20.12.2021.
u 08:03

Hrvatski autoklub (HAK) vozačima savjetuje da na put ne kreću bez propisne zimske opreme

Zbog olujnog vjetra autocesta Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice otvorena je samo za osobna vozila, obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar. 

Zbog olujnog vjetra na Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski. Moguća je poledica, a ponegdje ima magle. U priobalju puše bura, povremeno s olujnim udarima.

Hrvatski autoklub (HAK) vozačima savjetuje da na put ne kreću bez propisne zimske opreme.

U ponedjeljak i utorak 9 do 16 sati bit će zatvorena cesta Omiš-Gata-čvor Blato na Cetini između Omiša i Zakučca (od tvornice Galeb do raskrižja za Zakučac) uz povremena propuštanja prometa. Obilazak je državnom cestom Omiš-Podstrana (Strožanac) te županijskom cestom Podstrana (Strožanac)-Žrnovnica-Srinjine-Tugare-Naklice i obratno.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila obavezna je zimska oprema na županijskim i lokalnim cestama na području Korenice.

Zbog vode na kolniku zatvorene su lokalne ceste na području Vrgorca: Veliki Prolog-Draževitići (LC67209), Kotezi-Vina (LC67203) i Podprolog-Orah (LC67207).

VIDEO Meteorolog otkrio kolika je vjerojatnost da na Božić padne snijeg

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije