Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snažno nevrijeme

Oluja srušila pivski šator u Bavarskoj, najmanje 12 ozlijeđenih. Ženu ozlijedila tuča

Thunderstorm in Swabia
Foto: Karl-Josef Hildenbrand/DPA
1/8
26.08.2023.
u 22:33

Dvanaestak osoba ozlijeđeno je u Bavarskoj u subotu poslijepodne pošto je oluja s jakim vjetrovima srušila pivski šator nedaleko od Augsburga.

Šest ljudi zadobilo je teže ozljede dok su pokušavali držati šator unatoč snažnim udarima vjetra. Nesreća se dogodila u mjestu Kissing, nekih 10 kilometara jugozapadno od Augsburga na jugu Njemačke. Hitne službe zbrinule su ozlijeđene i pozvale helikopter radi prijevoza unesrećenih. 

Oluja je rušila stabla i raznosila krhotine po upravnom području Schwaben. Zgrade i automobili oštećeni su srušenim stablima. Vlasti su objavile da je starija žena ozlijeđena pogođena tučom i padom.

VEZANI ČLANCI 

Policija i vatrogasci intervenirali su na pozive zbog poplavljenih tunela i podruma. U subotu navečer Njemačka meteorološka služba (DWD) ukinula je upozorenje na ekstremno nevrijeme za Bavarsku.

VIDEO Meku pogodila jaka oluja

Komentara 5

DU
Deleted user
01:20 27.08.2023.

Zbregov i zrinskifrankopan, promjenite avatar kao npr. Miloš Obilić ( a možda je iz Kobilić) ili Zrinski frankopan - HARRP je šupalj!:)

Avatar 365dias
365dias
10:41 27.08.2023.

Oluja srušila šator!!! vijest bi bila da oluja NIJE uspjela srušiti šator.

DU
Deleted user
00:15 27.08.2023.

Nesto slicno bi i nas moglo docekat u pon. Daj Boze da ne i da bude sve uredu al kad su ovako visoke temperature i naide hladna fronta dode do jakog nevremena i osjetnog pada temperature. Ali mi imamo i sms za rano uzbunjivanje koji sad savrseno radi nakon sto su ga postelali pa se nemamo sta brinut. 😆

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije