Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BESTSELER ANTE GUGE
Povratak na članak

'Oluja koju nismo mogli izbjeći' odsad i na engleskom

Istražujući i analizirajući događaje, autor se oslanjao na pisanje glavnih medija u tadašnjoj Jugoslaviji

Komentari 5

TP
trias politica
11:58 11.07.2016.

Pazi samo da SDP ne zabrani knjigu ako ne daj Bože opet dođu na vlast.

VL
DU
Deleted user
10:51 11.07.2016.

očekujemo drugo izadnje tj knjigu mediji u HR i memoradnum sanu II

VL
Avatar BraBar
BraBar
23:13 11.07.2016.

Preporucujem knjiga naseg kninjanina Ante Guge!

VL
NB
Ne_Bumo_Se_Dali
11:07 11.07.2016.

Je li se nešto iz prošlosti moglo ili nije moglo izbjeći, ostaje u sferi spekulacija. No ono što se može dokazati jesu rezultati: Oluja je učvrstila novu hrvatsku državu i dovela do egzodusa Srba iz Hrvatske koji se dogodio po nalogu Republike Srbije i Republike Srpske Krajine. S druge strane u novoj hrvatskoj državi Srbe s privilegijama ili direktno na vlasti zamijenili su isto takvi Hrvati (uglavnom Vlasi, Vlaji katoličke vjere, a potiho to postaju i Bošnjaci) što pokazuje da je cilj odcjepljenja Hrvatske djelomično promašen, te da neće biti prave "pomirbe", dok Hrvatska ne postane prava demokratska građanska država, a to će moći postati samo demokratskim ujedinjenjem s Bosnom i Hercegovinom!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.