Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oliver Frljić:
Povratak na članak

'Feudalno, kulturno jalovo i politički parazitsko hrvatsko' postalo je profesija i u ovoj je državi ubilo klasnu svijest

Možda Hasanbegović može doći gledati neku od izvedbi prije nego što krene u realizaciju Karamarkova plana moje dekapitacije

Komentari 23

MA
MarioG
08:44 01.02.2016.

Njegovo stolovanje će uskoro, nadam se, biti samo ružna epizoda hrvatske kulturne povijesti. Ne ponovilo se..

VL
DU
Deleted user
08:48 01.02.2016.

S nestrpljenjem iščekujemo nove vrhunce Frljićeve umjetnosti u Grazu,Beogradu i Poljskoj.

VL
RA
ravko1952
09:04 01.02.2016.

Sve moguče negativne epitete je već odavno zaradio. No, treba mu reći da je i ružan ko pet gradskih lopova.

VL
DU
Deleted user
09:15 01.02.2016.

Parazit ,bez imalo umjetnickog talenta , bezprizorno sise krv Hrvatskih poreznih obveznika, i tako kao svaki parzit radi o glavi onome kome sise krv.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
10:09 01.02.2016.

"Ustašoidna horda držala je riječki HNK pod opsadom i publika ga nije mogla pola sata napustiti" kaže Frljić.zamislite vi njemu su Hrvati ili hrvatski građani koji protestiraju protiv njegova viđenja Hrvatske povijesti ustašoidna horda.ustašoidna horda koja nije razbila niti jedno staklo,ustašoidna horda koja nije zapalila kazalište niti je na koga ruku podigla.pa kakva je to uopće ustašoidna horda.Frljiću,Lekoviću ,Mirjani Rakić svi su ustašoidna horda koja ne misli kao oni.to je taj mentalni komunistički mentalitet koji nema baš nikakve veze sa antifašizmom.zato je Frljiću najbolje ne da odeš iz Hrvatske jer je ovdje demokracija zajamčena,doduše ne onako kako ti zamišljaš već stvarna demokracija,već Frljiću napravi ti sa svojim istomišljenicima privatno kazalište koje neće biti na sisi državnog proračuna pa u tom privatnom kazalištu radi predstave kakve god poželiš.izađite na tržište i prodajte svoj rad kao i svi drugi i od toga proizvoda ili se obogatite ili propadnite većini hrvatskih građana biti će svejedno a nas poštedite svoje istine za koju želite da je jedina i dominantna.

VL
DU
Deleted user
09:45 01.02.2016.

G. Frljicu, ako imate imalo kulture onda bi trebali znati da rijec dekapitacija znaci skidanje glave. Mozda to rade vasi drugovi koji ne znaju za drugaciji nacin smjene ali za ove vlasti ce se govorit o smjeni. imate prilicno jadnoo razmisljanje i ono stvarno dosta govori o vama i onome sto zastupate. tome je konacno dosao kraj.

VL
GE
Georgina56
09:47 01.02.2016.

Ovaj covjek je tek prosjecan u svemu sto radi,a nametnuo se na najbezobrazniji nacin, nepristojan nacin, pljujuci po ruci koja ga je umila i nahranila.Provokacija je njegov glavni i najjaci talent.njegovo vjecno pljuvanje po Hrvatskoj i svemu sto je hrvatsko granici sa patologijom.njegovo poimanje kulture u oprecnosti je sa misljenjem ogromnog broja gradjana Hrvatske ciji tesko zaradjeni novac doticni nemilice trosi.

VL
BA
bakulušić
17:43 01.02.2016.

Ovo danas nije moj Večernjak, ovo danas je moja sramota. I nakon objave ovog razgovora, u Hrvatskoj ništa nije nemoguće. Ono što Srbi nisu uspjeli oružjem, netko je uspio kapitalom. Postali smo "ničija zemlja" a ako državna tijela Republike Hrvatskee ne reagiraju, onda nismo ni narod ni država!

VL
SH
SAMOSTALNA HRVATSKA
00:35 02.02.2016.

Najkompetentniji intendant i to ne samo u Rijeci već u čitavoj Hrvatskoj je Slobodan Šnajder . Ja koji imam konzervativan pogled na svijet uvijek bi njemu dao glas bez obzira na njegove sklonosti ljevici . Zašto? Zato jer je to čovjek koji razumije da čovjek mora imati obe noge da bi hodao . Da sam na mjestu Dr. Hasanbegovića maksimalno bi se zalagao za Šnajdera u bilo kojoj funkciji . To je čovjek koji je sposoban dubinski sagledati sve probleme Hrvatskog kazališta i sigurno bi ono išlo naprijed i u nacionalno identitetskom pravcu , kao i u nacionalnoj kritici koja je uvijek neophodna za samo zdravlje nacije . I mislim da bi mu to u njegovim godinama i iskustvu , i svemu što je prošao bio vrhunski izazov i priznanje koje na žalost nije imao . Zato Dr.Hasanbegoviću hrabro naprijed , a ovo je moj skromni prijedlog gdje možete pokazati svu širinu pogleda za koju se iskreno nadam da imate .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.