Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
alkoholna posla

Olakšao se u "marici" pa mahao spolovilom pred policajcima

marica
Saša Zinaja
11.10.2010.
u 11:06

Odbio je pokazati osobnu iskaznicu policajcima koji su ga zaustavili jer je vozio bicikl sredinom kolnika.

Nije bilo baš tako kako je policija opisala. No, ne mogu sad razgovarati mobitelom. Ako me gazda vidi, dobit ću otkaz. Čujemo se poslije posla – šaputao je u 11 sati na telefon B. R. (35). Kao da mu je, nakon ozljeđivanja policajca, obavljanja male nužde u “marici” i mahanja spolnim organom pred policijskim službenicima telefoniranje na radnome mjestu najveći problem.

Tog Čakovčanina koji je otprije poznat po narušavanjima reda i mira te drskom ponašanju policija će kazneno i prekršajno prijaviti. Policajci su ga u subotu pet minuta poslije ponoći zaustavili u Ulici Jakova Gotovca zbog vožnje biciklom po sredini kolnika. Pošto je odbio pokazati osobnu iskaznicu, počeo je vrijeđati i pljuvati policajce te ih je u jednom trenutku stao udarati nogama i rukama. Tijekom privođenja obavio je malu nuždu u službenom vozilu i pokazivao spolni organ. Ponuđena mu je liječnička pomoć koju je odbio, a potom je prevezen na Odjel psihijatrije Županijske bolnice Čakovec, gdje mu je dežurni liječnik dao i službenu dijagnozu – poremećaj ponašanja uzrokovan alkoholom.

Nakon pregleda ponovno je smješten u policijske prostorije. Jedan je policajac lakše ozlijeđen. Kad se donekle otrijeznio, izgrednik je pušten na slobodu. Pošto je jučer odradio osam sati kod privatnika, ispričao je svoju stranu priče.

– Vozio sam se biciklom i odjednom mi je pukla guma. Pao sam na kolnik i u tom se trenutku pojavila policija. Kad su po dalmatinskom naglasku shvatili da nisam Međimurac i da sam pod gasom, počeli su me gnjaviti. Nisu me ni pitali kako sam. U kakvoj to državi živimo!? Strpali su me u maricu i iz protesta zbog takva ponašanja pomokrio sam im se u auto! Tada su i vidjeli moje spolovilo. Mogao sam se i po njima pomokriti, ali mi je bilo malo neugodno – kaže B. R. Priznaje da je popio, no alkotestiranje, tvrdi, nije provedeno. Držali su ga, kaže, 12 sati na policiji, a jedan je policajac, prisjeća se, snimao nešto kamerom na mobitelu.

– Bojim se da snimka ne završi na internetu, pa da mi se svi smiju – kazao je. Priznao je da nosi neke grijehe iz prošlosti i da će zbog toga biti pod policijskim povećalom.

Komentara 22

CP
copy paste
15:11 11.10.2010.

ha ha ha ha ha.ovo je dobro.bar sam se fino nasmijao.

AU
Augustiner
11:17 11.10.2010.

Kad vozim automobil najviše se bojim da ću pregazit jednog takvog morona na biciklu koji se napio kao deva i misli da je glavni....on u ledinu, a ja u zatvor....treba ima napisati kazni i bicikli bacit u presu!!

OB
-obrisani-
18:27 11.10.2010.

svaka ti čast Care, i panduri bi mahali da imaju sčime............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije