Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO U RUKE POLICIJE

Okončana velika potraga: Policija objavila snimku uhićenja srpskog pedofila

Foto: Screenshot MUP RS
05.01.2020.
u 18:09

Šest dana nakon spašavanja 12-godišnje Monike Karimanović, uhićen je srpski monstrum Ninoslav Jovanović

MUP Republike Srbije je objavio snimku današnjeg uhićenja Ninoslava Jovanovića, srpskoj javnosti poznatijeg kao Malčanski berberin, za kojim je u Srbiji trajala velika potjera otkad je 20. prosinca oteo 12-godišnju djevojčicu Moniku Karimanović. 

Nakon opsežne potrage u kojoj je sudjelovalo preko 600 policajaca te brojni lovci, psi tragači i brojni dragovoljci, djevojčica je spašena 29. prosinca, a Jovanović je policiji pobjegao za dlaku. Policija je tada izvijestila kako je cijelo područje pod opsadom i da očekuju skoro uhićenje. Šest dana nakon, osuđeni pedofil konačno je pao u ruke policije.

VIDEO Uhićenje Malčanskog berberina

Podsjetimo, Jovanović je djevojčicu presreo na putu do škole te joj se lažno predstavio kao novi domar. U višednevnoj otmici, skrivao ju je po vikendicama koje je tijekom cijelog ljeta opskrbljivao hranom, vodom i ostalim potrepštinama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije