Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži pravdu

Okončana drama u policijskoj postaji u Beogradu

Žanadri
Arhivska fotografija
30.01.2012.
u 15:51

Nešto prije 17 sati muškarac se predao, javljaju srbijanski mediji.

Muškarac naoružan bombom i pištoljem nešto poslije 15 sati upao je u policijsku postaju Čukarica u Beogradu i za taoce uzeo nekoliko zaposlenih, javljaju srbijanski mediji. Nešto prije 17 sati muškarac se predao.

Press doznaje da je riječ o Blažimiru Trifunoviću (50) iz Guče. Također piše da je razlog ove drame to što je svojedobno pretučen, a budući da policija nije otkrila tko ga je pretukao, došao je tražiti pravdu. Blic pak prenosi da je Trifunović ljutit na policiju jer mu je prije godinu dana opljačkan stan, a policija još nije pronašla počinitelje.

Kako doznaje Press, Trifunović je ispalio nekoliko metaka u vrata i tražio razgovor sa srbijanskim ministrom policije Ivicom Dačićem. Oko 15.30 sati pred policijsku postaju Čukarica stigao je MUP-ov pregovarački tim.

Ključne riječi

Komentara 17

MO
ModoBoss
16:33 30.01.2012.

Dačić će mu sigurno reći: Trifunoviću, ne ponašaj se ko Hrvat! Sramotiš nas!

CH
chainsaw.
16:21 30.01.2012.

dakle ako te netko razbije i odnese par slikica sa klavira iz stana, te ako policija ne udje u trag zlikovcima, onda pravac u policijsku stanicu pa da vidimo ‘ko ‘koga majci. jako bi me iznenadilo ako bi se poslije saznalo da je junak slozio red rakije preko reda tableta, a na prazan drobic.

OB
-obrisani-
16:42 30.01.2012.

modo imaš + iako sam \"čedo\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije