Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osuda
Povratak na članak

OHR i američko veleposlanstvo odbacili poziv bošnjačkog SDA na obnovu republike BiH

U odvojenim izjavama OHR i američko veleposlanstvo istaknuli su kako deklaracija SDA ne pomaže nikome u BiH a bespotrebno potiče nove sukobe

Komentari 5

RI
rimac444
21:15 18.09.2019.

Samo uspostava Republike Herceg-Bosne i konfederacija BiH-a garancija su mira i opstanka BiH-a, to je dobro znao Tuđman, na žalost domaći izdajnici su glavni krivci za ukidanje Republike Herceg-Bosne.

VL
Avatar speak_loud
speak_loud
21:29 18.09.2019.

Hrvatska politika niti sada ne vodi računa o Hrvatima u BiH, ne vodi računa niti o Hrvatima u Hrvatskoj. Največim uspjehom Hrvatske diplomacije se predstavlja namještanje njihovih stražnjica u evropske fotelje.

VL
TO
tolitol
21:03 18.09.2019.

Raspetljavanje Kosova (a taj se trenutak sve više bliži) ovisi o "kompenziranju" Srbije i njezinom ujedinjenju s bosanskosrpskim entitetom. Tada nastupa razlaz triju naroda, a toga se Sarajevo jako boji. Zato se ide u ove besmislene izjave koje podsjećaju na Miloševićeve s kraja 80tih o "građanskoj" Jugoslaviji. Kako je njegov plan završio, tako će i ovaj. Nadam se samo bez žrtava.

VL
IJ
I ja tebi
22:07 18.09.2019.

Ma pusti to obični šupljak. Brda se tresla rodio se miš. Jedno su želje a drugo su mogućnosti. Nikom nije zabranjeno sanjati pa tako ni sda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.