Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD NA HGSS-OVCA
Povratak na članak

Oglasio se DORH o slučaju divljaštva na Platku: 'Provest ćemo dodatne izvide'

Općinsko državno odvjetništvo je dobilo službeno izvješće policije o ovom incidentu s nedjelje, zbog čega su odlučili pokrenuti dodatne izvide, nakon kojih će donijeti odluku o kojoj će obavijestiti javnost

Komentari 19

Avatar Svračak
Svračak
12:51 03.02.2023.

Neka se konačno napiše koliko su žrtve imale promila!

VL
DO
DođiDaTiŠapnem
12:50 03.02.2023.

Zar nitko ne vidi na videu od dnevnika hr da je došlo do naguravanja, zatim dotrčava lik u crvenoj jakni(HGSS) i baca jednog od trojice s leđa na pod(što znači da je prvi počeo), a tek onda dolazi premlaćivanje s kojim smo svi upoznati. A što se tiče ovog dizanja prašine i toliko pričanja o tome jednostavno ne razumijem poantu, pa u svakom drugom lokalu u nekim selima se odvijaju ovakve tučnjave.

VL
DU
Deleted user
13:12 03.02.2023.

Neovisno o konkretnom slučaju - tzv. obijesna vožnja izvan prometnica, u pitanju su terenci, quad-ovi ili ovakvi "nabrijani" auti koji driftaju - bi trebala biti zakonski ograničena na tzv. površine posebne namjene. Koje bi se unaprijed proglasile kao pogodne za te i takve likove koji svima pokazuju svoju drskost. Potreba za time postoji, prošle godine bio u Noršić selu kraj Samobora - gore na vrhu brijega, kraj vodopumpne postaje, stoji na tabli velikim slovima zamolba lokalnog poljoprivrednika da mu terencima ne uništavaju poljoprivrednu kulturu na njivi - jer on od toga živi.

VL
BA
bacenheider
13:33 03.02.2023.

to tako dode kad novinari lazu i misle da su svi slijepci.prvi je udario HGSS-ovac i on je kriv za makljazu,a sto ne opravdava ove idiote koji su ludovali BMW-om po pisti.

VL
DU
Deleted user
12:36 03.02.2023.

Ovdje je atmosfera ista kao u sudnici kada se sudilo Alojziju, navijači hoće omču, već nekoliko dana jedni te isti maste omču!!

VL
DU
Deleted user
20:53 03.02.2023.

, jučer na radio Rijeci su bili komentari u s vezi toga , :: i voditeljica / ime poznato redakciji / na taj komentar prekida sugovornika i kaže da nitko nema pravo se tući / valjda čak i kad ga ga netko napadne / , -. Pitam ja sad : ako vas netko napadne , kao što vidim da je čovjek u crvenoj jakni / navodno HGSS-ov djelatnik / , a to neka utvrdi policija , što trebam raditi , staviti ruke na glavu i moliti Boga da ostanem živ , ili da se pokušam odbraniti i spasiti

VL
CV
cvaljo
23:43 03.02.2023.

Pravda za GeeSeSovce! :)

VL
AM
Axis Mundi
01:31 04.02.2023.

Jedno pitanje: ova tema danima ne silazi s programa, čak se obrađuje i u prvim minutama svih dnevnika - pored toliko ključnih tema i problema za obraditi, zašto se zapravo poklanja tolika pažnja nekolicini "divljaka" koji su se malo ili malo više "pokefali", koji god razlozi da su bili (bolje da nisu, svakom normalnom je jasno da nasilje bilo koje vrste treba ne samo izbjegavati, nego se zaista truditi da nikada do njega niti ne dođe) te secira se svaki pokret na dostupnim snimkama? Kad je točno došla ta agenda na red, da se svaki šamar (žao mi je ako ima posljedica, no ne treba vraga nikad potezati za rep) danas prijavljuje medijima za prve minute dnevnika te se razvlači danima kao tema od posebnog nacionalnog značaja (a nije obiteljsko nasilje)? Što je točno u pozadini tog slučaja?

VL
Avatar Marko
Marko
11:57 03.02.2023.

Digla se raja,prijete nemiri pa su se morali oglasit

VL
Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
12:21 03.02.2023.

Tata zvao u policiju, pa će sada nasilnici ispasti žrtve...

VL
EC
ECC81
18:50 03.02.2023.

Nedo - sad ona rijec - bani MMA-ovci. Dajte im nesto da - sad ona rijec - sto misle da zasluzuju. Prije fighta MMAovci vec su pocinili prekrsaj, a ako je HGSS-ovac poceo prvo, samo znaci da nije mlakonja ija i da je radio svoj posao.

VL
KR
Krotila
12:20 03.02.2023.

Čeka U mraku sve rješava.

VL
HR
hrza
12:14 03.02.2023.

Policija zataškava!!!!!!

VL
TA
Tarantula
12:07 03.02.2023.

Treba se malo povući da se slegne prašina i u tišini slučaj gurnuti na dno ladice u zastaru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.