Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14 MANDATA

Oglasio se Domovinski pokret: 'Bez nas se više neće moći krojiti budućnost hrvatskog čovjeka'

Domovinski pokret
18.04.2024.
u 13:55

Zahvaljujemo ovim putem i svima vama koji ste nesebično davali sebe tijekom kampanje i ulagali napore kako bi Domovinski pokret ostvario sjajan rezultat, kažu

Nakon gotovo 100 posto pobrojanih glasova, rezultati izbora više manje se znaju. Prema njima, Domovinski pokret ima 14 mandata, a već su sinoć krenule kombinacije s kim će koalirati. Danas su se oglasili priopćenjem. Zahvalili su se građanima koji im dali podršku. "S izborenih 14 saborskih mandata treća smo politička snaga u Hrvatskoj, a bez nas se više neće moći krojiti budućnost hrvatskog čovjeka.

Najviše mandata osigurali smo u V. izbornoj jedinici – tri, zatim po dva u II., IV., IX. i X., dok smo jedan mandat izborili u I., VI. i VII. izbornoj jedinici. Rezultat je to kandidata na našim listama koji su svojim radom i sposobnošću pokazali da mogu učiniti iskorak na korist svih građana, ali i toga što su na našim listama i istinski heroji Domovinskog rata, hrvatski branitelji, koji su uz Hrvatsku bili kada je bilo najteže, a građani su pokazali da vjeruju da će uz našu zemlju biti i u iduće četiri godine pred nama", napisali su.



Dodali su kako će se prvenstveno boriti za demografski oporavak Hrvatske, za nacionalnu sigurnost i zaštitu granica, kako su i najavljivali. "Hvala vam što ste nam poklonili povjerenje, pokazali smo još jednom nemjerljivu snagu zajedništva! Hrvatice i Hrvati ustali su i jasno rekli da u svojoj zemlji žele ostati i boriti se. Zahvaljujemo ovim putem i svima vama koji ste nesebično davali sebe tijekom kampanje i ulagali napore kako bi Domovinski pokret ostvario sjajan rezultat", zaključuju.

FOTOGALERIJA Od euforije do razočaranih lica: Pogledajte raspoloženja po stožerima nakon izlaznih anketa

1/15

 
Ključne riječi

Komentara 11

LO
Lokislav
15:30 18.04.2024.

Ako DP ode sa ZM/SDP, onda su po drugi puta izdajice svojih birača.

BO
BoljiSvijet
15:05 18.04.2024.

Nije bilo dosta izgubljenih 9 godina nego treba izgubiti jos 4 i pitaj Boga koliko još kad ove generacjne iz ratnih 90-tih odu sa životne scene .ovo se sve pretvara u Jugoslaviju 70-tih i 80-tih..ali treba i čestitati pobjednicima tete se nadati da mozda DP bude ipak bio kakav-takav osigurač da HDZ vise ne pljačka i ne tjera nas mlade iz RH te da i mi mozemo kazati poput nepalaca i indijaca da nam se isplati ostati živjeti i raditi u RH

BA
Barba56
15:31 18.04.2024.

Od srca vam zelim da tako bude , no poznavajuci Plenkovica ne vjerujem da je to moguce . Sve druge ce pokusati pridobiti za sebe tj . koalicijske partnere samo Vi i Most ne dolazite u obzir . Most bi se mogao iznenaditi kad Pavlicek odleprsa kod Plenkovica .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije